Royal Canin CHIHUAHUA ADULT hrană pentru câini

Hrană pentru câini Chihuahua adulți și seniori începând cu vârsta de 8 luni

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Hrana uscată Royal Canin CHIHUAHUA ADULT este special formulată pentru Chihuahua adulți și mai în vârstă și este recomandată începând cu vârsta de 8 luni.

Această hrană conține toate substanțele nutritive de care animalul dumneavoastră are nevoie pentru o viață lungă, fericită și sănătoasă.

Caracteristici principale:

Satisface chiar și cel mai pretențios palat Chihuahua cu aroma sa naturală. În plus față de dimensiunea și forma unică a particulelor de hrană, combinația de arome de orez, porumb și pasăre o face irezistibilă. Acest lucru asigură faptul că animalul dvs. de companie se va bucura de ea la fiecare masă.

Ajută la menținerea vigorii tinereții cățelului dvs. pe termen lung. Efectul antioxidant al vitaminei E leagă radicalii liberi care pot deteriora celulele, încetinind procesul de îmbătrânire și stimulând sistemul imunitar. Combinația de vitamine și minerale ajută la protejarea celulelor, contribuind la prevenirea bolilor legate de vârstă.

Trifosfatul de sodiu din hrană leagă calciul din salivă, prevenind acumularea de tartru. Mestecatul regulat al hranei uscate îndepărtează placa de pe dinți, reducând riscul acumulării de tartru. Acest lucru ajută la menținerea igienei orale a animalului dvs. de companie, care este esențială pentru sănătatea generală.

Dimensiunea și forma peletelor de hrană sunt perfect adaptate fălcilor și dinților mici ai chihuahua. Aceasta încurajează câinele să mestece în mod corespunzător, reducând presiunea asupra sistemului digestiv. În plus, dimensiunea granulelor atent proiectată asigură că fiecare mușcătură este ușor de mâncat și digerat, astfel încât animalul dvs. de companie să primească întotdeauna ce este mai bun.

Ingrediente: Orez, porumb, proteine de pasăre deshidratate, extract de proteine vegetale*, grăsimi animale, proteine animale hidrolizate, pulpă de sfeclă, fibre vegetale, săruri minerale, ulei de pește, ulei de soia, fructo-oligozaharide, ulei de borago, extract de flori de tei (sursă de luteină), extract de struguri și ceai verde (sursă de polifenoli), hidrolizat de crustacee (sursă de glucozamină), hidrolizat de cartilaj (sursă de condroitină)

Ingrediente analitice. Proteină brută: 28% – Uleiuri și grăsimi brute: 16% – Cenușă brută: 5% – Fibre brute: 2,1%. *L.I.P.: proteine selecționate, foarte digerabile

Petguru logo
Royal Canin CHIHUAHUA ADULT hrană pentru câini
25,02 lei72,22 lei