Hrană pentru câini Brit Care Endurance

Hrană uscată hipoalergenică din orez și rață pentru câini cu activitate și cheltuieli energetice ridicate.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Brit Care Endurance este o hrană uscată delicioasă, hipoalergenică, special concepută pentru câini cu activitate intensă sau de muncă. Hrana este potrivită pentru câini de toate mărimile și este, de asemenea, ideală pentru câinii cu intoleranțe alimentare.

Conținutul ridicat de proteine și grăsimi al hranei oferă câinilor cu activitate intensă energia de care au nevoie, în timp ce combinația delicioasă de arome de rață și orez oferă ingrediente ușor de digerat pentru a ajuta digestia.

Carnele de rață sunt bogate în antioxidanți, fier, acizi grași Omega 3, vitaminele A și B, ceea ce le face o sursă excelentă de proteine.

Rașcavalul este o cereală foarte ușor de digerat, care este ușor pentru intestine și stomac, fiind o sursă ideală de proteine vegetale pentru câinii cu stomacuri sensibile.

Alimentul conține, de asemenea, glucozamină și sulfat de condroitină, care susțin sănătatea cartilajelor și a articulațiilor.

Herbaceele și fructele completează gustul și rezistența hranei.

Preferați produsele ai căror producători sunt atenți la reducerea amprentei ecologice? Atunci avem vești bune!
-ambalajul formulei Brit Care este complet reciclabil
-În plus, pungile au fost concepute pentru a fi mai subțiri, reducând cantitatea de deșeuri în sine,
-Mai puțin material folosit a dus și la mai puține emisii de CO2
Așadar, atunci când alegeți un produs Brit Care pentru animalul dvs. de companie, nu îi faceți doar o favoare, ci și o favoare pentru mediu!

Compoziție: Făină de carne de rață (46%), orez (30%), grăsime de pui (conservată cu tocoferoli), mere uscate, arome naturale, ulei de somon (2%), drojdie de bere, carapace de crab hidrolizată (sursă de sulfat de glucozamină, 320 mg/kg), extract de cartilaj (sursă de sulfat de condroitină, 190 mg/kg), manan-oligozaharide (180 mg/kg), plante și fructe (rozmarin, cuișoare, citrice, turmeric, 180 mg/kg), fructo-oligozaharide (120 mg/kg), extract de yucca schidigera (120 mg/kg), inulină 110 mg/kg), gălbenele (90 mg/kg).

Constituenți analitici: proteină brută 32%, grăsime 22%, umiditate 10%, cenușă brută 7,0%, fibră brută 2,0%, calciu 1,8%, fosfor 1,3%.

Petguru logo
Hrană pentru câini Brit Care Endurance
26,59 lei495,42 lei