Hrană pentru câini Eukanuba Breed Ciobănesc german de rasă

Hrană pentru câini adulți din rasa Ciobănesc german.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Haina Eukanuba Breed German Shepherd este o hrană uscată delicioasă și completă pentru câinii adulți din rasa Ciobănesc german. Această hrană conține ingrediente de înaltă calitate, doar cu proteine de origine animală, pentru a le oferi cățeilor nutrienții potriviți.

Carnele de pui și de curcan sunt surse excelente de proteine pentru a ajuta la menținerea mușchilor și pentru a susține sănătatea articulațiilor și a cartilajelor, în special sursa de condroitină oferă o modalitate naturală de a menține flexibilitatea articulațiilor.

Dieta conține L-carnitină, care ajută la menținerea unei greutăți corporale ideale și ameliorează stresul asupra articulațiilor, permițând ciobanilor germani să mențină o greutate sănătoasă pe termen lung.

Proteinele echilibrate (23%) și grăsimile (13%) asigură niveluri optime de energie pentru a se potrivi stilului de viață activ al ciobăneștilor germani.

Pulpa de sfeclă din dietă este bogată în fibre, ceea ce este benefic pentru digestie, în timp ce prebioticele FOS susțin digestia sănătoasă și reglarea metabolică.

Glucozamina și sulfatul de condroitină asigură sănătatea cartilajelor și articulațiilor, în timp ce fosforul și calciul adecvate asigură oase și dinți puternici și sănătoși.

Rapportul optim de acizi grași Omega 3 și 6 din dietă susține sănătatea pielii și a blănii, oferind ciobanilor germani un aspect frumos și radiant.

Vitaminele, mineralele și antioxidanții întăresc sistemul imunitar al animalelor, ajutându-le să reziste la boli și să își mențină o stare de sănătate bună.

Formula Eukanuba Breed Ciobănesc German este alcătuită din particule speciale de hrană de formă hexagonală care susțin o igienă orală sănătoasă și reduc riscul de formare a plăcii și a tartrului.

Engrediente: Pui și curcan deshidratat (24%), porumb, orez, grâu, grăsime animală, pulpă de sfeclă uscată (2,8%), proteine animale hidrolizate, ouă întregi uscate, clorură de potasiu, fructo-oligozaharide (0,52%), ulei de pește, clorură de sodiu, hexametafosfat de sodiu, carbonat de calciu, semințe de in, glucozamină (432mg/kg), sulfat de condroitină (43mg/kg)

Compoziție analitică:Proteine 23%, grăsimi 13%, acizi grași omega-6 2,19%, acizi grași omega-3 0,34%, cenușă brută 6,40%, fibre brute 2,10%, calciu 1,10%, fosfor 0,85%


Ce spun clienții

0
0 review-uri

Scrie-ți opinia!

Le-ai scos din cutie?

Împărtășește-ți experiențele și părerea ta despre produsele cu comunitatea Petguru! Ajută pe alți stăpâni să ia o decizie!

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Petguru logo
Hrană pentru câini Eukanuba Breed Ciobănesc german de rasă
258,86 lei507,25 lei