N&D Dog Grain Free miel și afine cu dovleac pentru cățelușii de talie medie/maxi

N&D Dog Grain Free lamb & blueberry with pumpkin puppy medium/maxi 12kg hrană completă pentru câini fără cereale cu miel, dovleac și afine pentru căței de talie medie și mare și pentru cățele gestante și care alăptează

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

N&D hrană pentru câini este un membru al familiei italiene Farmina. Gama de produse N&D este extrem de largă. De la cei mai mici căței până la animalele de companie adulte de talie mare, sterilizate, supraponderale sau cu probleme de piele și păr, există o hrană care să se potrivească animalului dumneavoastră de companie.

N&D Dog Grain Free Lamb & Cranberry Pumpkin Puppy este o hrană pentru căței de talie medie/maxi, extrem de gustoasă și cu particule de hrană mai mari pentru o mestecare corespunzătoare.

N&D Dog Grain Free Lamb & Blueberry Pumpkin este unul dintre cele mai populare produse ale mărcii!

Nu e de mirare, este făcută cu toate ingredientele importante și de calitate care, pe lângă faptul că sunt delicioase, sunt responsabile pentru sănătatea câinilor noștri!

Produsul conține o proporție mare de ingrediente de origine animală, în conformitate cu cerințele de carne ale câinilor. N&D Dog Grain Free Grain Free Lamb&Blueberry with Pumpkin puppy medium/maxi este, de asemenea, o hrană hipoalergenică, deoarece este fără pui și fără cereale!

Ingredientul principal este carnea de miel integrală, care este un tratament foarte popular pentru câini. Dar conține și ochi și hering pentru ca dieta animalului dvs. de companie să fie cât mai completă.

Cu siguranță, nu va fi o mâncare de calitate.

Nici cereale, nici pseudo-cereale (porumb/zahăr)nu sunt incluse în dietă!

Sursa de carbohidrați și fibre din dieta N&D Dog Grain Free Lamb&blueberry cu dovleac pentru cățelușii de talie medie/maxi N&D Dog este mazărea, dovleacul, morcovii! Acestea sunt, bineînțeles, și surse excelente de vitamine și contribuie la echilibrarea nivelului de zahăr din sânge. Acest lucru poate chiar să prevină apariția diabetului la câinele dumneavoastră.

O altă sursă de vitamine și minerale sunt diversele legume, fructe și ierburi care vor menține sistemul imunitar al câinelui dvs. în formă maximă!

Dar N&D Dog Grain Free Lamb&blueberry with pumpkin puppy medium/maxi conține și substanțe protectoare pentru articulații, precum glucozamina și sulfat de condroitină!
Acestea sunt responsabile de lubrifierea corespunzătoare a articulațiilor și de libertatea de mișcare!

Această hrană super-premium are o rată de acceptare extrem de bună, chiar și în rândul câinilor cărora nu le place hrana uscată!

Ingrediente:Mel proaspăt dezosat de miel (24%), miel deshidratat (24%), amidon de mazăre (20%), grăsime de pui, dovleac deshidratat (5%), ou întreg deshidratat, hering proaspăt, hering deshidratat, ulei de pește, fibre de mazăre, morcov uscat, lucernă uscată, inulină, fructooligozaharide, mananoligozaharide, pudră de merișor (0.5%), măr deshidratat, pulbere de rodie, portocală dulce deshidratată, pulbere de spanac, plantain (0,3%), pulbere de coacăze negre, clorură de sodiu, drojdie de bere uscată, rădăcină de curcuma (0,2%), glucozamină, sulfat de condroitină, extract de gălbenele (sursă de luteină).

Ingrediente analitice: Proteină brută 35,00%; grăsimi și uleiuri 20,00%; fibre brute 1,90%; cenușă brută 8,10%; calciu 1,30%; fosfor 0,90%; acid gras Omega-6 3,40%; acid gras Omega-3 0,90%; DHA 0,50%; EPA 0,30%; glucozamină 1400mg/kg; condroitină 1100mg/kg

Petguru logo
N&D Dog Grain Free miel și afine cu dovleac pentru cățelușii de talie medie/maxi
118,35 lei598,47 lei