CIBAU Hrană pentru câini Medium & Maxi Sensitive Fish

Hrană uscată completă de pește pentru câini de talie mare.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Cibau Medium & Maxi Sensitive Fish este o hrană uscată gustoasă și completă pentru câinii adulți de talie medie și mare, preparată din carne de pește.

Această hrană oferă o aromă delicioasă de orez și pește. Orezul ușor digerabil ajută digestia și este ușor pentru intestine și stomac. Sursă ideală de carbohidrați vegetali pentru câinii cu stomacuri sensibile. Carnea de pește este foarte digerabilă, cu un conținut scăzut de calorii și bogată în proteine de înaltă calitate. Este bogată în acizi grași omega-3, vitamine și minerale, care contribuie la sănătatea câinilor.

Pulpa de sfeclă din această hrană este bogată în fibre și vitamine, contribuind la facilitarea digestiei și la întărirea sistemului imunitar. Drojdia de bere stabilizează flora intestinală a animalelor și are un efect pozitiv asupra pielii și a blănii. Este bogată în antioxidanți care ajută la îngroșarea și strălucirea blănii animalelor. Conținutul său de vitamine B favorizează apetitul.

Această hrană nu conține carne de pui, ceea ce o face ideală pentru câinii cu stomacuri sensibile. Ajută la rezolvarea inflamațiilor și a problemelor legate de alergii. Mineralele și vitaminele întăresc sistemul imunitar al animalului. Nivelurile optime de calciu și fosfor susțin sănătatea oaselor.

Proteinele echilibrate (24%) și grăsimile (12%) asigură un aport adecvat de nutrienți.

În general, Cibau Medium & Maxi Sensitive Fish este o hrană de înaltă calitate care oferă nutrienții necesari pentru a susține sănătatea și vitalitatea câinilor adulți de talie medie și mare.

Ingrediente:
Orez (55%), pește deshidratat (28%), ulei de pește (8%), pulpă de sfeclă uscată (5%), ulei vegetal (2%), fosfat monodicalcic, clorură de sodiu, carbonat de calciu, clorură de potasiu, drojdie de bere uscată (0,3%).

Substanțe/kg:
Aditivi cu valoare nutritivă: Vitamina A 10 000 UI, Vitamina D3 1000 UI, Vitamina E 100 mg, Vitamina C 100 mg, Niacina 25 mg, Acid pantotenic 10 mg, Vitamina B2 5 mg, Vitamina B6 4 mg, Vitamina B1 3 mg, Vitamina H 0,25 mg, Acid folic 0,30 mg, Vitamina B12 0,04 mg, Clorură de colină 1500 mg, Oxid de zinc 108 mg, sulfat de zinc monohidrat 120 mg, sulfat de mangan monohidrat 150 mg, sulfat feros monohidrat 44 mg, carbonat feros 60 mg, sulfat de cupru pentahidrat 50 mg, iodat de calciu, anhidru 2,4 mg, selenit de sodiu 0,22 mg, DL-metionină 1500 mg.

Compoziție analitică. proteină brută 24,00%; uleiuri și grăsimi brute 12,00%; fibre brute 2,00%; cenușă brută 6,50%; calciu 1,20%; fosfor 0,90%. Recomandare de hrănire: vezi imprimat pe ambalaj. Asigurați întotdeauna apă potabilă proaspătă și curată înaintea animalului. Vă rugăm să rețineți: cantitatea zilnică de hrană este în grame și poate depinde de starea câinelui. Păstrați într-un loc uscat și răcoros. Numai în scopul hrănirii!


Ce spun clienții

0
0 review-uri

Scrie-ți opinia!

Le-ai scos din cutie?

Împărtășește-ți experiențele și părerea ta despre produsele cu comunitatea Petguru! Ajută pe alți stăpâni să ia o decizie!

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Petguru logo
CIBAU Hrană pentru câini Medium & Maxi Sensitive Fish
222,82 lei445,63 lei