Câine Vital conserve de iepure & amp; inima

Hrană pentru câini cu valoare completă cu iepure și inimă de iepure.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Hrana lichidă pentru câini Dog Vital conserve de iepure&inimă asigură o dietă echilibrată pentru câinii adulți.

Mușcături suculente într-un sos delicios cu iepure și inimă de iepure.

Conservele Dog Vital se caracterizează printr-un conținut minim de carne de 33%, permițând câinelui dvs. să obțină un aport corect de proteine.

  • Mineralele joacă un rol în menținerea sănătății generale la câini și contribuie, de asemenea, la sănătatea oaselor și a dinților..
  • Carne de iepure este ușor digerabilă și cu un conținut scăzut de grăsimi. Nu acumulează substanțe nocive și este bogată în acizi grași Omega 3 și Omega 6.
  • Adăugarea inimii de iepure mărește și varietatea dietei câinelui, ceea ce poate contribui la faptul că animalul nostru nu numai că găsește hrana delicioasă, dar oferă și diferite substanțe nutritive corpului său.

Carnele de iepure cauzează rareori alergii la câini, așa că pot fi potrivite pentru câinii care sunt sensibili la alte surse de proteine.

Caned Dog vital nu conține coloranți sau conservanți, este fabricat folosind ingrediente fără OMG și nu conține soia.

 

Compoziție: carne și derivați de origine animală 33% (carne mixtă 10%, iepure 7%, inimă 7%), cereale integrale, minerale.

Constituenți analitici:Proteine brute 7,5%, Uleiuri și grăsimi brute 4%, Cenușă brută 3%, Fibră brută 0,5%, Conținut de umiditate 80%.

 

Petguru logo
Câine Vital conserve de iepure & amp; inima
8,25 lei198,95 lei