Happy Dog Italia Pur (Bivaly)

Hrană conservată pentru câini cu valoare completă, preparată folosind numai carne proaspăt sacrificată de bizon nativ.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Happy Dog Italy Pur Buffalo – Hrană umedă monoproteică pentru câini adulți.

Caracteristica principală a acestei alimente este compoziția monoproteică, ceea ce înseamnă că conține un singur tip de proteine. Prin urmare, este o alegere excelentă pentru câinii care urmează diete de eliminare, cu intoleranțe sau alergii alimentare

De ce este bună hrana pentru câini Happy Dog Italy Pur Buffalo?

  • Conține 70% carne de mușchi de bivoliță, ficat de bivoliță, plămâni de bivoliță și stomac de bivoliță, plus minerale. Este important de reținut că hrana poate conține urme de alte proteine din cauza toleranțelor de fabricație.
  • Carnele de bufală sunt bogate în proteine, sărace în grăsimi și bogate în vitamine benefice. Această carne este o alegere excelentă pentru a diversifica dieta câinilor dumneavoastră.
  • Produsul conține, de asemenea, aditivi suplimentari, inclusiv Vitamina A, Vitamina D3, Vitamina E și Vitamina B1.

Happy Dog Italy Pur Buffalo Dog Food este o alegere excelentă dacă doriți să diversificați dieta câinelui dvs. sau dacă aveți un câine cu intoleranțe sau alergii alimentare. Răsfățați-vă câinele cu hrană pentru câini Happy Dog Italy Pur Buffalo Meat Food de calitate premium!

Ingrediente. Carne și derivate de origine animală (70 % – carne de mușchi de bivol, ficat de bivol, plămân de bivol, stomac de bivol)**, minerale ** Din cauza toleranțelor de fabricație, mâncarea poate conține încă urme de alte proteine

Componente analitice: Proteină brută 10,5%, grăsime brută 7,0%, cenușă brută 1,5%, fibră brută 0,5%, umiditate 80,0%

Petguru logo
Happy Dog Italia Pur (Bivaly)
10,87 lei549,18 lei