Happy Dog NaturCroq Active hrană pentru câini

Happy Dog NaturCroq Adult Active este special formulată pentru câinii de muncă activi, câinii sportivi sau câinii cu cerințe ridicate de exerciții fizice.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Happy Dog NaturCroq Active este o hrană uscată de înaltă calitate pentru câini adulți cu cerințe energetice crescute, ideală pentru câinii sportivi și de muncă. Conține ingrediente naturale și ierburi locale, conținut ridicat de fibre și proteine echilibrate.

Happy Dog NaturCroq Active este special formulată pentru a răspunde nevoilor câinilor activi cu cerințe ridicate de exerciții fizice. Combină proteine de înaltă calitate din pește și pasăre cu cereale integrale bogate în fibre care furnizează carbohidrați complecși.

  • Acizii grași omega valoroși, derivați din uleiurile de rapiță și floarea-soarelui, contribuie la funcționarea și starea normală a pielii și a blănii.
  • Alimentele sunt bogate în fibre, care ajută funcția intestinală și digestia.
  • O selecție echilibrată de proteine include proteine din păsări de curte sănătoase și pește nutritiv.

Happy Dog NaturCroq Active food are o formulă adaptată nevoilor câinelui dumneavoastră și oferă energie disponibilă rapid, fără a supraîncărca organismul. Bogată în vitaminele B, oligoelemente și carbohidrați complecși. Produsul nu conține ingrediente modificate genetic, zaharuri adăugate, coloranți, arome sau conservanți artificiali. Crochetele crocante sunt extrem de gustoase și mulți câini le vor accepta cu plăcere.

Happy Dog’s NaturCroq Active food are caracteristici universale ale produsului și este o alegere ideală pentru câinii adulți de toate rasele. Această hrană satisface perfect nevoile nutriționale ale câinilor foarte activi, oferind în același timp o experiență alimentară delicioasă.

Compoziție:
Proteină de pasăre* (12%), grâu integral, făină de grâu, făină de porumb, porumb integral, grăsime de pasăre, carne de vită, orz integral, salată, făină de carne, hemoglobină*, pulpă de sfeclă* (desugrăvită), ficat hidrolizat, hrană de pește (1,3%), ulei de floarea-soarelui (0,8%), cidru (0,6%), drojdie*, clorură de potasiu, ulei de rapiță (0,2%), morcov*, clorură de sodiu, ovăz verde*, floarea-soarelui*, creson*, pătrunjel*, midii* (total ierburi: 0,3%); *) uscat | Energie digestibilă: 1680 kJ/100 g, 4020 Kcal/kg

Compoziție analitică
proteine brute 24,0%, grăsimi brute 18,0%, fibre brute 2,0%, cenușă brută 5,5%, calciu 1,2%, fosfor 0,8%, sodiu 0,25%, potasiu 0,6%, magneziu 0,1%, acizi grași omega-6 3,0%, acizi grași omega-3 0,3%

Petguru logo
Happy Dog NaturCroq Active hrană pentru câini
189,90 lei379,80 lei