Hrană pentru câini Happy Dog Supreme Mini Canada

Hrană completă cu somon, iepure și carne de miel pentru câini mici și tineri, sensibili, începând cu vârsta de 6 luni. Alimentație completă pentru câini cu carne de somon, iepure și carne de miel pentru câini mici sensibili începând cu vârsta de 6 luni.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Happy Dog Supreme Mini Canada este o hrană completă pentru câini pentru câini adulți de talie mică.

Formulată special pentru a satisface nevoile nutriționale ale câinilor adulți de talie mică cu un nivel mediu de activitate. Ideală pentru câini sub 10 kg.

Hrană fără carne de pui și cereale. O alegere bună pentru câinii cu stomacuri sensibile sau alergii alimentare.

Alimentele pentru câini Happy Dog conțin proteine animale esențiale, precum și fibre importante și ierburi naturale pentru a-l menține pe prietenul dumneavoastră cu patru picioare în formă și sănătos toată viața.

Un amestec delicios de ingrediente selectate ușor de digerat.

  • Salmon conține proteine ușor digerabile. Este bogat în acizi grași omega-3 (EPA, DHA) care au proprietăți antiinflamatorii și ajută la stimularea funcției cerebrale. De asemenea, aceștia ajută la menținerea sănătății pielii și a blănii.
  • Carne de iepure este ușor digerabilă și are un conținut scăzut de grăsimi. Carnea de iepure nu acumulează substanțe nocive și este bogată în acizi grași Omega 3 și Omega 6.
  • Carne de iepure este o carne de calitate deosebit de ridicată, bogată în proteine, conținând aproape toți aminoacizii esențiali. Este bogată în vitaminele B și minerale. Carne ușor de digerat, care ajută la menținerea unui sistem digestiv sănătos.

– O mare varietate de medicamente și plante aromatice (măghiran, anghinare, păpădie, ghimbir, mesteacăn, urzică, mușețel, coriandru, rozmarin, salvie, lemn dulce, cimbru) fac ca hrana să fie foarte gustoasă.
Vitaminele și mineralele întăresc sistemul imunitar al cățeilor.
– Dimensiune corporală și particule de hrană adecvate vârstei.
Alge marine și crustacee pentru a susține articulațiile și cartilajele.
Omega-6 are un efect pozitiv asupra sistemului nervos și a sistemului cardiovascular, în timp ce Omega-3 ajută la menținerea blănii și a pielii cățelușului dvs. la un aspect foarte strălucitor și sănătos. Are proprietăți antiinflamatorii și de stimulare a sistemului imunitar. Susține articulațiile și sistemul musculo-scheletic.

Proteine echilibrate (25%) și grăsimi (14%)

Elemente esențiale: Cartofi*, uleiuri și grăsimi, făină de somon (9%), proteine de iepure* (9%), proteine de miel* (9%), proteine de cartof*, pulpă de sfeclă de melasă (fără zahăr)*, proteine hidrolizate, celuloză, tescovină de mere*, ou întreg uscat, semințe de in, drojdie*, afine*, alge*, pulpă de midii* (0,04%), drojdie* (extrasă), ciulin de lapte, yucca schidigera*, anghinare, păpădie, ghimbir, frunze de mesteacăn, urzică, mușețel, coriandru, rozmarin, salvie, rădăcină de lemn dulce, cimbru (total ierburi uscate): 0,15 %); *) uscate

Substanțe: Vitamine/kg: vitamina A (3a672a) 15000 UI, vitamina D3 (3a671) 900 UI.

Nutrienți/kg: fier (sub formă de 3b103) 65 mg, cupru (sub formă de 3b405) 13 mg, zinc (sub formă de 3b603) 85 mg, mangan (sub formă de 3b502) 16 mg, iod (sub formă de 3b202) 1,5 mg, seleniu (selenit de sodiu 3b801) 0,25 mg.
Substanțe reglatoare de aciditate/kg: acid citric (1a330) 200 mg.

Antioxidanți, extracte de tocoferol din uleiuri vegetale 1b306(i)

Constituenți analitici: Proteină brută 25,0%, grăsime brută 14,0%, fibre brute 3,5%, cenușă brută 8,0%, calciu 1,4%, fosfor 1,05%, sodiu 0,45%, acizi grași omega-6 2,5%, acizi grași omega-3 0,3%

Petguru logo
Hrană pentru câini Happy Dog Supreme Mini Canada
37,14 lei129,92 lei