Monge Dog Monoprotein Fruits Paté cu miel și afine

Aliment umed premium pentru câini adulți, cu miel și afine.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Monge Dog Monoprotein Fruits Paté cu carne proaspătă de miel și afine. Este un pâté delicios care conține exclusiv carne de miel ca sursă de proteină animală, îmbogățit cu afine proaspete pentru a oferi și mai multe beneficii.

Conține doar carne de miel, ceea ce îl face o alegere ideală pentru câinii sensibili la alte tipuri de carne sau predispuși la alergii alimentare. Carnea de miel este o proteină de înaltă calitate, ușor digerabilă, care ajută la menținerea masei musculare și sprijină nivelul de energie.

Afinele sunt bogate în antioxidanți, care sprijină sistemul imunitar al câinilor și ajută la protejarea celulelor de daune. De asemenea, au un efect benefic asupra sănătății tractului urinar și contribuie la neutralizarea radicalilor liberi, sprijinind astfel bunăstarea generală a câinelui.

Pâté-ul nu conține coloranți artificiali, conservanți sau zahăr adăugat, asigurându-te că câinele tău primește doar hrană naturală și sănătoasă.

Combinația de miel și afine este nu doar hrănitoare, ci și delicioasă, astfel încât va încânta chiar și câinii mai pretențioși. Alimentul este ușor digerabil, făcându-l ideal pentru câinii cu stomacuri sensibile.

Ingrediente: Carne proaspătă de miel, tapioca (5%), afine (4%), uleiuri vegetale (ulei de floarea-soarelui rafinat), minerale.

Compoziție analitică: Proteină brută 8,0%, Fibre brute 1,0%, Uleiuri și grăsimi 6,5%, Ash brut 1,5%, Umiditate 80%.

Valoare nutrițională: Vitamina A 1500 UI/kg, Vitamina D3 120 UI/kg, Vitamina E 25 mg/kg, Zinc 25 mg/kg, Mangan 1,25 mg/kg, Fier 20 mg/kg, Iod 0,28 mg/kg.


Ce spun clienții

0
0 review-uri

Scrie-ți opinia!

Le-ai scos din cutie?

Împărtășește-ți experiențele și părerea ta despre produsele cu comunitatea Petguru! Ajută pe alți stăpâni să ia o decizie!

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Petguru logo
Monge Dog Monoprotein Fruits Paté cu miel și afine
8,48 lei203,41 lei