Monge Dog Monoprotein Paté 100% Miel

Hrană umedă premium pentru câini adulți, cu carne de miel.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Monge Dog Monoprotein Paté cu 100% carne proaspătă de miel. Conține exclusiv carne de miel de înaltă calitate, ușor de digerat și cu o valoare nutritivă ridicată. Astfel, oferă câinelui tău proteinele necesare pentru a susține sănătatea musculaturii, pielii și blănii.

Carnea de miel este recunoscută pentru gustul său delicios, fiind o opțiune atrăgătoare chiar și pentru câinii mofturoși. Aroma sa cu siguranță va fi pe placul companionului tău.

Deoarece conține o singură sursă de proteine (miel), este o alegere ideală pentru câinii cu digestie sensibilă sau cu alergii. Unica sursă de proteine reduce riscul reacțiilor alergice, fiind delicată cu stomacul.

Nu conține coloranți artificiali, conservanți sau zahăr adăugat, astfel încât poți fi sigur că animalul tău primește doar ingrediente naturale și sănătoase. Acest lucru este esențial pentru sănătatea pe termen lung a câinelui.

Fiind o hrană completă, asigură toți nutrienții necesari pentru ca patrupedul tău să aibă o dietă echilibrată și variată, care să-i acopere necesarul zilnic de nutrienți.

Ingrediente: Carne proaspătă de miel, minerale.

Compoziție analitică: Proteină brută 8,0%, Fibră brută 0,5%, Uleiuri și grăsimi 6,5%, Cenușă brută 1,5%, Umiditate 80%.

Valori nutriționale: Vitamina A 1500 UI/kg, Vitamina D3 120 UI/kg, Vitamina E 25 mg/kg, Zinc 25 mg/kg, Mangan 1,25 mg/kg, Fier 20 mg/kg, Iod 0,28 mg/kg.


Ce spun clienții

0
0 review-uri

Scrie-ți opinia!

Le-ai scos din cutie?

Împărtășește-ți experiențele și părerea ta despre produsele cu comunitatea Petguru! Ajută pe alți stăpâni să ia o decizie!

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Petguru logo
Monge Dog Monoprotein Paté 100% Miel
10,62 lei254,91 lei