SullerZ Drojdia de bere

Susține sănătatea blănii moi și strălucitoare, precum și o stare optimă a pielii. Conține un complex de vitamine B cu biodisponibilitate ridicată, recomandat în special pentru blană mătreațată, lipsită de strălucire, piele uscată și în perioada de năpârlire.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

SullerZ Drojdia de bere este un supliment alimentar 100% natural, special conceput pentru îngrijirea pielii și blănii câinilor.

Drojdia de bere este obținută dintr-o ciupercă unicelulară, produsă în procesul de fabricare a berii, care crește pe orz sau hamei.

  • Acest ingredient nu doar stabilizează flora intestinală, ci are și efecte pozitive asupra pielii și blănii. Este bogată în antioxidanți care contribuie la îmbunătățirea densității și strălucirii blănii, în timp ce vitaminele din complexul B au un efect benefic asupra apetitului.

Conține un complex de vitamine B cu biodisponibilitate ridicată, bogat în vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, B7 și B9.

  • Recomandat în special pentru blană subțire și lipsită de strălucire, datorită conținutului bogat de vitamine din complexul B care sprijină procesul de năpârlire, accelerând schimbarea blănii. Utilizarea regulată asigură un strat de blană strălucitor și dens pentru prietenul tău patruped.

Ingrediente: 100% drojdie de bere
Utilizare: Recomandat ca supliment alimentar pe termen lung.

Dozare:
Doza zilnică recomandată: 1,5 g / 5 kg
1 linguriță de măsurare conține aproximativ 5 g
Cantitatea zilnică indicată este o recomandare generală; necesarul zilnic poate varia în funcție de dieta, activitatea și vârsta animalului tău.


Ce spun clienții

0
0 review-uri

Scrie-ți opinia!

Le-ai scos din cutie?

Împărtășește-ți experiențele și părerea ta despre produsele cu comunitatea Petguru! Ajută pe alți stăpâni să ia o decizie!

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Petguru logo
SullerZ Drojdia de bere
33,85 lei83,04 lei