Panzi GetWild Adult Sensitive Miel&Orez cu Măr XXL 15kg

Hrană uscată completă cu pui și fără gluten pentru câini adulți de talie mare cu digestie sensibilă.

0 opinie
În stoc
152,34 lei
Preț unitar: 10 lei/kg
bucată

Descrierea produsului

Panzi GetWild Adult Sensitive Lamb&Rice with Apple XXL este o hrană uscată destinată câinilor adulți de talie mare, care oferă o rețetă pe bază de miel și orez, îmbogățită cu mere.

Acest produs este fără pui și grâu, fiind astfel deosebit de potrivit pentru câinii cu digestie sensibilă, și nu conține produse lactate și ouă.

  • Hrană conține proteine de înaltă calitate din carne de miel, care oferă o gamă largă de aminoacizi esențiali, fiind bogată în vitaminele B și minerale, promovând sănătatea sistemului digestiv.
  • Orezul, ca cereală ușor digerabilă, oferă o sursă ideală de carbohidrați, în timp ce conținutul de vitamina C și fibre din mere susține sistemul imunitar și digestia.

Hrana conține și prebiotice, care promovează creșterea bacteriilor benefice pentru digestie.

Dimensiunea granulelor este adaptată special nevoilor câinilor de talie mare.

Compoziția de 25% proteine brute și 14% grăsimi asigură nutrienții necesari pentru un câine adult de talie mare cu activitate medie.

Compoziție: Carne și produse animale (vită, porc, miel: min.33%, dintre care miel min.4%), porumb, sorg, grăsimi și uleiuri (grăsime de vită), orez, pulpă uscată de sfeclă, pește și produse derivate din pește (somon min.2%), fibre alimentare, măr uscat, F.O.S., MOS (mananoligozaharide), ulei de somon, extract de yucca schidigera, sulfat de glucozamină (600mg/kg).

Compoziție analitică: Proteine brute: 25.00%, Grăsimi și uleiuri: 14.00%, Fibre brute: 2.00%, Cenușă brută: 12.00%, Umiditate: 10.00%.

Vitamine și minerale adăugate (/kg): vitamina A: 7.200,00UI/kg, vitamina E: 100mg/kg, Calciu: 0,34%.

Depozitare: A se păstra într-un loc uscat și răcoros. Asigurați-vă că câinele dvs. are întotdeauna apă proaspătă la dispoziție.

Petguru logo
Panzi GetWild Adult Sensitive Miel&Orez cu Măr XXL 15kg
152,34 lei