Delikan Original Balance hrană pentru câini 12kg

Hrană completă premium pentru câini adulți cu activitate normală.

0 opinie
În stoc
155,60 lei
Preț unitar: 13 lei/kg
bucată

Descrierea produsului

Delikan Original Balance este o hrană completă premium, ideală pentru câini adulți cu activitate normală. Acoperă în totalitate necesarul zilnic de nutrienți al câinelui tău.

De ce este o alegere excelentă Delikan Original Balance?

  • Conținutul echilibrat de proteine și grăsimi contribuie la menținerea sănătății optime a câinelui tău. Lipsa aditivilor artificiali asigură faptul că animalul tău de companie primește hrană de cea mai bună calitate.
  • Carnea de pasăre bogată în proteine asigură proteinele necesare pentru dezvoltarea și întreținerea mușchilor. Este excelent absorbită și susține sănătatea generală a câinelui tău.
  • Pulpa de sfeclă bogată în fibre sprijină digestia sănătoasă și mișcările intestinale. Efectul prebiotic favorizează proliferarea bacteriilor intestinale benefice, îmbunătățind astfel absorbția nutrienților.
  • Mărul bogat în vitamine și antioxidanți ajută la întărirea sistemului imunitar. Conținutul său de fibre susține digestia și contribuie la starea generală de bine.
  • Uleiul de rozmarin este un antioxidant natural care ajută la menținerea prospețimii hranei și îmbunătățește digestia. Are proprietăți antiinflamatoare și susține sistemul imunitar.
  • Yucca Schidigera ajută la reducerea mirosului scaunului câinelui și sprijină sănătatea sistemului digestiv. Favorizează o mai bună absorbție și utilizare a nutrienților.

Delikan Original Balance este o hrană nu doar gustoasă, ci și hrănitoare, susținând sănătatea și vitalitatea câinelui tău.

Ingrediente: grâu, carne de pasăre uscată – 28%, grăsime de pasăre – 8%, pulpă uscată de sfeclă, măr uscat, ficat de pasăre hidrolizat, ulei de rozmarin, glucozamină – 200 mg/kg, sulfat de condroitină – 150 mg/kg, Yucca Schidigera, minerale și vitamine.

Minerale și vitamine – Aditivi adăugați: Vitamina A (EU 672) 12000 UI/kg, Vitamina D3 (EU 671) 1200 UI/kg, Vitamina E (alfatocoferol) 115 mg/kg, Fe (sulfat de fier monohidrat E1) 102 mg/kg, I (iodură de potasiu E2) 0,75 mg/kg, Cu (sulfat de cupru pentahidrat E4) 16,3 mg/kg, Mn (oxid de mangan E5) 66 mg/kg, Zn (oxid de zinc E6) 89 mg/kg, Se (selenit de sodiu (3b801)) 0,23 mg/kg. Nu conține conservanți, coloranți și arome artificiale!

Componenți analitici: Proteină brută 23.0%, Grăsime brută 11.0%, Cenușă brută 6.3%, Fibră brută 2.7%, Calciu 1,34%, Fosfor 1,01%

Petguru logo
Delikan Original Balance hrană pentru câini 12kg
155,60 lei