Delikan Premium Mix Hrana pentru caini 15kg

Hrană uscată completă pentru câini de toate rasele, dimensiunile corporale și activitatea normală.

0 opinie
În stoc
162,58 lei
Preț unitar: 11 lei/kg
bucată

Descrierea produsului

Delikan Premium Mix este o hrana uscata completa, echilibrata, care este facuta din ingrediente atent selectionate si este alegerea perfecta pentru cainii de toate rasele si greutatea corporala normala. Această hrană complexă, hrănitoare oferă toți nutrienții necesari pentru sănătatea și bunăstarea animalului tău de companie. Compoziția echilibrată și profilul nutrițional garantează dezvoltarea sănătoasă a câinelui tău, stilul de viață activ și vitalitatea pe termen lung.

Sursele de proteine ​​animale (porc, pasare si vita) sunt bogate in aminoacizi esentiali, care sunt esentiali pentru dezvoltarea musculara si regenerarea tesuturilor. De asemenea, susțin sistemul imunitar și contribuie la sănătatea pielii și a blanii.

Cerealele sunt o sursă excelentă de energie, iar conținutul lor de fibre ajută la digestia. De asemenea, oferă vitamine și minerale care susțin sănătatea generală. Orezul este o sursă de carbohidrați ușor digerabilă, care nu provoacă reacții alergice, de aceea este ideal și pentru câinii cu stomac sensibil. De asemenea, conține vitamine B și minerale.

Extractul de somon este bogat în acizi grași Omega-3, care sunt antiinflamatori și susțin sănătatea creierului, inimii și pielii. În plus, ele favorizează strălucirea hainei și întărirea sistemului imunitar.

Extractul de Yucca shidigera ajută la reducerea mirosului de scaun, susține digestia și are efect antiinflamator. De asemenea, contribuie la sănătatea articulațiilor.

Rozmarinul are proprietăți antioxidante care ajută la protejarea celulelor de efectele nocive ale radicalilor liberi. De asemenea, susține digestia și contribuie la sănătatea pielii și a blanii.

Această hrană hrănitoare este o alegere excelentă pentru câinii de toate rasele și dimensiunile, oferindu-le nutrienții de care au nevoie pentru a menține sănătatea și vitalitatea zilnică.

 

Ingrediente: carne de porc uscată, carne de pasăre și vită, porumb, grâu, grăsime de pasăre, orez, butași de morcov, ficat de pasăre hidrolizat, extract de somon, Yucca shidigera, extract de rozmarin, vitamine și minerale.

Minerale si vitamine – Aditivi adaugati: Vitamina A (EU 672) 15000 UI/kg, Vitamina D3 (EU 671) 1500 UI/kg, Vitamina E (alfa tocoferol) 120 mg/kg, Fe (sulfat feros monohidrat E1) 135 mg / kg, I (iodură de potasiu E2) 0,66 mg/kg, Cu (sulfat de cupru pentahidrat E4) 22 mg/kg, Mn (oxid de mangan E5) 44,9 mg/kg, Zn (oxid de zinc E6)  88 mg/kg, Se (selenit de sodiu) E8) 0,15 mg/kg. Nu contine conservanti artificiali, culori si arome!

Componente analitice: proteină brută 25,0%, grăsime brută 12,0%, cenușă brută 7%, fibre 3%

Petguru logo
Delikan Premium Mix Hrana pentru caini 15kg
162,58 lei