Diamond Original Hi-Energy 22,7kg

Hrană uscată completă cu pui pentru câini adulți, cu conținut crescut de grăsimi, pentru câini activi.

0 opinie
Nu este disponibil
230,12 lei
Preț unitar: 10 lei/kg

Aș dori să primesc un e-mail atunci când produsul este din nou disponibil!


Descrierea produsului

Diamond Original Hi-Energy cu pui este alegerea perfectă pentru toți câinii adulți, indiferent de rasă și dimensiune.

Această hrană sprijină stilul de viață activ al câinilor adulți:

Carnea de pui, ca sursă excelentă de proteine și aminoacizi, contribuie la construirea și menținerea mușchilor, oferind în același timp condroitină naturală, care susține sănătatea articulațiilor.
Vitaminele și mineralele îmbogățesc hrana, fiind esențiale pentru întărirea apărării imunitare naturale a câinilor.

Cu 24% proteine și 20% grăsimi, este ideal pentru persoanele care sunt foarte active, oferind toate substanțele nutritive de care au nevoie în viața de zi cu zi.

Ingrediente: carne de pui, porumb integral, făină de grâu, tărâțe de orez, grăsime de pui (conservată cu un amestec de tocoferoli), gluten de porumb, pulpă uscată de sfeclă, mei, făină de pește, clorură de potasiu, vitamina E, proteinat de fier, proteinat de zinc, proteinat de cupru, sulfat de fier, sulfat de zinc, sulfat de cupru, iodură de potasiu, mononitrat de tiamină, proteinat de mangan, oxid de mangan, acid ascorbic, supliment de vitamine, biotină, niacină, pantotenat de calciu, sulfat de mangan, selenit de sodiu, vitamina B2 hidroclorid (supliment de piridoxină), riboflavină, supliment de vitamina D, acid folic.

Componente analitice: Proteină brută 24%, uleiuri brute și grăsimi 20%, fibre brute 5%, umiditate 10%, calorii: 3820 kcal/kg.

Petguru logo
Diamond Original Hi-Energy 22,7kg
230,12 lei