Panzi GetWild Puppy Sensitive Lamb – Miel 15kg

Panzi GetWild Puppy Sensitive Lamb – Miel este o hrană uscată de înaltă calitate, ideală pentru cățelușii cu stomacuri sensibile.

0 opinie
În stoc
166,17 lei
Preț unitar: 11 lei/kg
bucată

Descrierea produsului

Panzi GetWild Puppy Sensitive Lamb – Miel este o hrană uscată completă și delicioasă pe bază de carne de miel destinată cățeilor.

Există o armonie perfectă între gusturile de miel și măr din această mâncare. Special dezvoltată pentru cățeluși cu stomacuri sensibile, această mâncare uscată fără pui este de excepție.

Ingredientele selectate și ușor de digerat din această hrană nu încarcă sistemul digestiv al cățelușilor.

Hrană uscată apetisantă de miel:

  • Carnea de miel este o sursă excelentă de proteine de înaltă calitate și conține aproape toți aminoacizii esențiali, este bogată în vitaminele B și minerale. Fiind ușor de digerat, ajută la funcționarea sănătoasă a sistemului digestiv. Orezul este o cereală ușor de digerat care ajută la digestie și protejează intestinul și stomacul. Este o sursă ideală de carbohidrați pentru câinii cu stomacuri sensibile.

Prebioticele (F.O.S., M.O.S.) promovează creșterea bacteriilor benefice pentru un sistem digestiv sănătos și reglează procesele metabolice. Acizii grași omega-3 și omega-6 din alimentație ajută la menținerea strălucirii și sănătății blănii și pielii cățelușilor.

Proteine crescute (28%) și un conținut optim de grăsimi (14%).

Glucosamina susține sănătatea cartilajelor și a articulațiilor.

Include toate ingredientele – minerale și vitamine – necesare pentru a asigura nutrienții necesari pentru dezvoltarea adecvată a favoritului dumneavoastră în creștere.

Compoziție: Carne și derivate de origine animală (vită, porc, miel: min.33%, din care miel min.4%), porumb, sorg, orez, extract de proteine vegetale, grăsimi și uleiuri (grăsime de vită), pelete de sfeclă de zahăr uscate, pește și derivate din pește (somon min.2%), drojdie de bere, mere uscate, F.O.S., MOS (mannanoligosaccharide), ulei de somon, extract de yucca schidigera, sulfat de glucosamină (600mg/kg)

Analiza compoziției: Proteine brute: min. 28,00%, Grăsimi și uleiuri: min. 12,00%, Cenușă brută max. 12,00%, Umiditate: 12,00%, Fibre brute min. 5,00%. Vitamine și minerale adăugate (/kg): vitamina A: 7200,00 UI/kg, vitamina E: 100 mg/kg, Calciu: 0,34%.

Petguru logo
Panzi GetWild Puppy Sensitive Lamb - Miel 15kg
166,17 lei