Rezervă pentru vaporizator Adaptil 48 ml

Rezervorul Adaptil tratează eficient atât stresul ușor, cât și cel sever și poate fi utilizat la câini de toate vârstele.

0 opinie
Disponibil
104,17 lei
Preț unitar: -
bucată

Descrierea produsului

Recomandăm utilizarea Difuzorului ADAPTIL pentru câinii de interior, în special atunci când sosește un câine nou, în case cu mai mulți câini, în caz de zgomote puternice (de exemplu, artificii, fulgere) și anxietate de separare.

Caracteristici principale și instrucțiuni de utilizare:

Suprafața de acoperire a difuzorului este de 50-70 m2, iar lichidul este suficient pentru aproximativ 4 săptămâni. Pentru un efect optim, este recomandat să plasați difuzorul în încăperea în care câinele petrece cel mai mult timp.

ADAPTIL ajută câinii să facă față stresului provocat de experiențe noi și situații înfricoșătoare. Astfel de situații pot include perioada de socializare pentru un pui de câine, zgomotele puternice, adopția, mutarea, călătoria sau sosirea unui nou membru al familiei.

După fătare, câinele mamă emite așa-numitul feromon de calmare canin pentru puii săi, pe care oamenii nu îl pot percepe. Acest feromon transmite un mesaj de siguranță și calm puiului când începe să exploreze lumea din jurul său. ADAPTIL este o copie sintetică a acestui feromon. Studiile clinice demonstrează că ADAPTIL reduce stresul, ceea ce ajută la evitarea comportamentelor nedorite și sprijină concentrarea câinilor în timpul învățării.

Produsul este pe piață de peste 15 ani, a ajutat peste 5 milioane de câini și eficiența sa este susținută de 28 de publicații științifice.

ADAPTIL nu este un sedativ sau un tranchilizant, conține doar feromoni specifici speciei, care pot fi percepuți doar de câini.

Ingrediente:
Analog de feromon de calmare canin: 2%
Hidrocarbură izoparafinică q.s: 100g

Petguru logo
Rezervă pentru vaporizator Adaptil 48 ml
104,17 lei