Tickless Mini Tick and Flea Repellent pentru câini de talie mică Purple

Repulsor de căpușe și purici cu ultrasunete reîncărcabil pentru câini de talie mică.

0 opinie
În stoc
142,80 lei
Preț unitar: 1420 lei/kg
bucată

Descrierea produsului

TICKLESS® Mini este un dispozitiv fără chimicale și fără parfum care folosește unde ultrasonice pentru a respinge căpușele și puricii.

Dispozitivul este nedetectabil pentru oameni și animale, ceea ce îl face sigur pentru a fi utilizat pe animale tinere, bătrâne, bolnave și gestante. Este recomandat pentru prevenirea paraziților, dar nu este potrivit pentru tratarea animalelor care sunt deja infectate.

Dispozitivul are o rază de acțiune de 2,5 metri și trebuie să fie atașat permanent la animal pentru a fi eficient.

În plus, dispozitivul are o funcție de iluminare nocturnă care facilitează vederea animalului de companie în medii întunecate.

Încărcarea TICKLESS® Mini durează aproximativ 2 ore, iar o încărcare completă asigură până la 20-30 de zile de funcționare.

Este important să rețineți că dispozitivul are o rezistență limitată la apă, astfel încât utilizarea în apă trebuie evitată.

CUL SE UTILIZEAZĂ:

  1. Înainte de prima utilizare, încărcați dispozitivul timp de cel puțin 2 ore pentru a activa dispozitivul.
  2. Descoateți zgarda de pe animal – pentru pisici, folosiți o zgardă de siguranță cu eliberare rapidă! Introduceți inelul de cauciuc într-una dintre locașurile laterale ale dispozitivului și asigurați-vă că este introdus complet în locaș.
  3. Puneți cauciucul cu dispozitivul pe zgardă, trageți inelul de cauciuc sub zgardă, apoi introduceți dispozitivul în cealaltă adâncitură laterală. Verificați dacă cauciucul este complet introdus în adâncitură pentru a asigura o fixare sigură. 4 intermitențe verzi indică faptul că dispozitivul este încărcat, 4 intermitențe roșii indică faptul că dispozitivul are o încărcare mai mică de 30% și trebuie încărcat. Atunci când bateria atinge un nivel critic, dispozitivul se va opri. Pentru o eficiență optimă, TICKLESS® Mini trebuie să fie ținut atașat de animal în permanență! Dacă scoateți zgarda animalului acasă, vă recomandăm să folosiți dispozitivul TICKLESS® HOME pentru acasă.

FUNCȚIA LUMINOSĂ DE ACASĂ:

Presați și mențineți apăsat butonul timp de 3 secunde în timp ce este aprins. În timpul funcției de iluminare nocturnă, dispozitivul clipește o lumină roșie constantă pentru a vă ajuta să vă vedeți animalul de companie în întuneric. Pentru a dezactiva funcția de lumină de noapte, apăsați și mențineți apăsat butonul timp de încă 3 secunde. (Dacă nivelul de încărcare a bateriei este sub 30%, funcția de lumină de noapte se va dezactiva automat.)

Încărcare:

Încărcați cu ajutorul cablului micro USB inclus. În timpul încărcării, dispozitivul se va opri automat și apoi se va activa atunci când este deconectat de la încărcător. În timpul încărcării, dispozitivul se va aprinde în roșu, iar când este complet încărcat, lumina va deveni verde. Încărcați timp de aproximativ 2 ore pentru a ajunge la încărcare completă. Se așteaptă ca o încărcare completă să dureze 20-30 de zile de funcționare.

NOTA DE VEDERE:

  • Produsul este foarte rezistent la apă (IP31), ceea ce înseamnă că nu va fi deteriorat de ploaie, dar utilizarea în apă (de exemplu, înot) trebuie evitată.

  • După contactul cu apa, se recomandă uscarea imediată a dispozitivului pentru a preveni deteriorarea.

  • Păstrați-l departe de copiii mici din cauza dimensiunilor sale mari!

  • Eficacitatea dispozitivului depinde de starea blănii animalului și de cantitatea de paraziți din zonă.

  • În zonele puternic infestate cu căpușe, nu se garantează o protecție de 100%.

  • Nu acoperiți partea cu grilă a dispozitivului, deoarece acest lucru va face ca undele ultrasonice emise să fie înecate!

Petguru logo
Tickless Mini Tick and Flea Repellent pentru câini de talie mică Purple
142,80 lei