Bravery Salmon Puppy hrană pentru câini de rase mari/medii Bravery

Hrană uscată pentru căței de talie mare și medie.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Bravery Salmon Puppy Large/Medium Breeds este o hrană uscată de înaltă calitate, hipoalergenică și fără cereale, special concepută pentru căței de talie mare și medie.

Combinația de carne de somon, tapioca, ulei de pește și alte ingrediente atent selecționate asigură o nutriție optimă pentru dezvoltarea cățeilor. Bravery se angajează să folosească ingrediente naturale și de înaltă calitate, iar rețeta fără cereale ajută la evitarea excesului de carbohidrați. Conține un singur tip de proteine din carne pentru a minimiza intoleranța alimentară.

 

De ce să alegi Bravery Salmon Puppy Cu hrană uscată pentru rase mari/medii?

    • Alimentația este special formulată pentru căței de talie mare și medie
    • Ingredientele analitice sunt bogate în proteine și grăsimi, care sunt esențiale pentru a satisface nevoile energetice ale cățeilor și pentru a le asigura o dezvoltare sănătoasă.
    • Nivelurile corecte de calciu și fosfor susțin dezvoltarea sănătoasă a oaselor și a dinților.
    • Acizii grași EPA și DHA susțin dezvoltarea cognitivă și neurodezvoltarea.
    • Clorhidrat de glucozamino și sulfat de condroitină susțin dezvoltarea adecvată a articulațiilor și cartilajelor cățelului dumneavoastră.
    • Alimentul pentru câini Bravery Puppy Salmon Rase mari/medii este formulat cu gândul la sănătatea și dezvoltarea fericită a cățeilor.

 

Ce este Bravery Salmon Alimentația pentru căței Bravery Puppy Alimentația pentru câini de rase mari/medii?

Ingrediente: Carne de somon uscată, tapioca, grăsime de pasăre (sursă de acizi grași omega6) mazăre, proteină hidrolizată de somon, drojdie și extract de drojdie – Saccharomyces cerevisiae (sursă de mananooligozaharide – MOS – și beta-glucani) proteină de cartofi, cartofi dulci, roșcove, pulpă de sfeclă, ulei de pește (sursă de omega-3 – EPA și DHA) inulină (fibră solubilă de cicoare, sursă de fosfo-oligozaharide – FOS), celuloză naturală (sursă de fibre insolubile), minerale, fibre dietetice solubile extrase din plantain egiptean, uleiuri esențiale (oregano, scorțișoară, cuișoare, cimbru, rozmarin, mentă, ceai verde), hidrolizate de crustacee (sursă de glucozamină), hidrolizate de cartilaj (sursă de condroitină), yucca, concentrat de suc de pepene liofilizat (bogat în superoxid dismutază – SOD)

Ingrediente analitice: proteină brută 31,00%, grăsime brută 20%, fibră brută 2,4%, cenușă brută 7,8%, calciu 1,4%, fosfor 0,95%, umiditate 9%; EPA DHA 0,63%, glucozamină clorohidrat 380 mg/kg, sulfat de condroitină 240 mg/kg

Petguru logo
Bravery Salmon Puppy hrană pentru câini de rase mari/medii Bravery
112,42 lei287,14 lei