Adventuros Sticks bison 90g

Mâncare delicioasă de recompensă pentru câini.

0 opinie
În stoc
12,02 lei
Preț unitar: 133 lei/kg
bucată

Descrierea produsului

Batoanele Adventuros Sticks Buffalo este o gustare de recompensă de înaltă calitate, special concepută pentru căței. Delicioasa recompensă din bizon sub formă de fâșii cărnoase apetisante oferă o adevărată experiență de vânat sălbatic pentru toți câinii. Produsul nu conține coloranți artificiali adăugați și are un conținut scăzut de grăsimi, ceea ce îl face o alegere ideală pentru câini de toate dimensiunile.

  • Sticks delicioase cu carne: Adventuros Sticks Buffalo sunt realizate sub formă de benzi cărnoase speciale, oferind o experiență cu adevărat gustoasă de vânat sălbatic pe care toți câinii o adoră.

  • Fără coloranți artificiali: Acest produs nu conține coloranți artificiali adăugați, ceea ce îl face o alegere sigură și naturală pentru căței

  • Cu conținut scăzut de grăsimi:Succesele delicioase cu conținut scăzut de grăsimi, o alegere potrivită pentru câini de toate mărimile, pentru a asigura o dietă sănătoasă și echilibrată.

Cereale, Glicerol, Carne și derivați de origine animală, Zaharuri diverse, Minerale, Extracte de proteine vegetale, Sorbitol, Drojdie, Uleiuri și grăsimi

Petguru logo
Adventuros Sticks bison 90g
12,02 lei