SANAdog Burger de vită cu zmeură și spanac 100g

SANAdog Marhaburger Marhaburger cu zmeură și spanac, hrană suplimentară, gustare de recompensă pentru câini.

0 opinie
Nu este disponibil
17,73 lei
Preț unitar: 170 lei/kg

Aș dori să primesc un e-mail atunci când produsul este din nou disponibil!


Descrierea produsului

Burgerul de vită cu zmeură și spanac SANAdog Beef Burger cu zmeură și spanac este realizat exclusiv cu carne de vită de cea mai bună calitate și superalimente sănătoase pentru ca animalul tău de companie să se bucure cu adevărat.

De ce să alegi SANAdog Maraburger cu zmeură și spanac?

  • Producătorul îl face fără aditivi precum porumb, grâu, soia, coloranți, conservanți, făină de carne sau alte materiale de umplutură, și este uscat ușor la aer. Tehnologia sa de uscare la aer este o interpretare modernă a tehnicilor de maturare a cărnii vechi de secole.
  • Măceșele de zmeură sunt bogate în antioxidanți și au proprietăți antiinflamatorii. Ajută la menținerea sănătății articulațiilor, a gingiilor și a tractului urinar.
  • Spincaeste un adevărat multivitaminic cu conținut scăzut de calorii: bogat în vitaminele A, K, C, C, E, magneziu, potasiu. Acidul folic din spanac este bun pentru sistemul cardiovascular. Susține sistemul imunitar.
  • Vită selecționată cu grijă din surse 100% trasabile.
  • Datorită procesului delicat de producție, nutrienții din carnea de rață sunt păstrați și susțin câinele dumneavoastră să rămână sănătos și plin de viață pentru o perioadă lungă de timp.

Compoziție organică:90% carne de vită, 4% zmeură, 4% spanac, 2% glicerină vegetală naturală.

Compoziție organică:90% carne de vită, 4% zmeură, 4% spanac, 2% glicerină vegetală naturală.

Ingrediente analitice:

Proteine – 38%
Grăsimi brute – 19%
Umiditate – 8%
Cenușă brută – 7%
Fibre brute – 2%

Toate produsele sunt prezentate într-o pungă practică, resigilabilă. A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui!

Instrucțiuni de păstrare
Poate fi administrat ca răsfăț sau gustare între mese. Reduceți cantitatea de hrană dacă este necesar. Oferiți întotdeauna apă potabilă proaspătă și curată pentru animalul dvs. de companie împreună cu gustarea recompensă.

Petguru logo
SANAdog Burger de vită cu zmeură și spanac 100g
17,73 lei