SANAdog Horsemeat Horsemeat Training Reward Snack 100g

SANAdog Carne de cal SANAdog de formare a cărnii de cal recompensă pentru câini.

0 opinie
În stoc
20,88 lei
Preț unitar: 200 lei/kg
bucată

Descrierea produsului

Mâncărurile SANAdog Horsemeat Training Reward Bites sunt fabricate din carne de cal pură și reprezintă o recompensă zilnică excelentă și o motivație în timpul antrenamentului. Textura lor moale le face ideale pentru tehnicile de dresaj cu întărire pozitivă, în care câinele dvs. primește un feedback pozitiv cu laude sau un portofel de recompensă delicioasă pentru un comportament excelent.

De ce SANAdog Sunt bune învelișurile de recompensă pentru antrenament din carne de cal?

  • Datorită volumului mare de gustări folosite în timpul antrenamentului, utilizarea de ingrediente sănătoase este de o importanță capitală. Mâncărurile Equine Meat Training Reward Reward de la SANAdog sunt fabricate din carne pură de cal și rafinate cu glicerol (o componentă grasă) derivată din ulei de rapiță. Glicerina sănătoasă leagă apa, asigurând o textură moale.
  • Producătorul le face fără aditivi precum porumb, grâu, soia, coloranți, conservanți, făină de carne sau alte materiale de umplutură, și sunt uscate ușor la aer. Tehnologia sa de uscare la aer este o interpretare modernă a tehnicilor de maturare a cărnii vechi de secole.
  • Carnea de cal este săracă în calorii. Are un conținut echilibrat de aminoacizi și proteine. Este bogată în minerale.
  • Datorită procesului delicat de producție, substanțele nutritive din carnea de rață sunt păstrate și susțin câinele dumneavoastră să rămână sănătos și plin de viață pentru o perioadă lungă de timp.

Compoziție:95% cal, 5% glicerină vegetală naturală.

Ingrediente analitice
Grăsime brută – 20%
Umiditate – 8%
Cenușă brută – 8%
Fibre brute – 1%

Succesiunea recompensă nu se sfărâmă și nu devine grasă, ceea ce o face un accesoriu ideal pentru antrenamentele în aer liber, ușor de transportat în buzunar. Procesul delicat de fabricare păstrează nutrienții din glezne, contribuind la sănătatea și vitalitatea câinelui dumneavoastră pe termen lung.

Instrucțiuni de hrănire: SANAdog Horsemeat Training Reward Snack este motivația și gustarea ideală pentru cățelul dumneavoastră între mese. Nu este recomandat pentru câini cu vârsta sub 3 luni. Asigurați întotdeauna apă de băut proaspătă și curată. Vine într-o pungă sigilabilă comodă și trebuie depozitată într-un loc răcoros, uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

Petguru logo
SANAdog Horsemeat Horsemeat Training Reward Snack 100g
20,88 lei