Royal Canin Indoor 7+

Royal Canin Indoor 7+ este o hrană uscată pentru pisici de interior cu vârsta de peste 7 ani.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Royal Canin Indoor 7+ este o hrană uscată pentru pisici, special formulată pentru pisicile de interior cu vârsta de peste 7 ani. Scopul acestei hrană este de a susține sănătatea și vitalitatea pisicilor la vârste mai înaintate, atunci când poate fi necesară o nutriție specializată.

Conținutul ridicat de proteine din această hrană va ajuta la menținerea blănii frumoase a pisicii dumneavoastră. Pentru pisicile în vârstă, un aport adecvat de proteine poate fi esențial pentru menținerea masei musculare și a sănătății generale.

Contenutul redus de fosfor și sodiu este conceput pentru a susține sănătatea rinichilor. La pisicile mai în vârstă, funcția renală poate fi critică, iar ingredientele dietetice echilibrate pot contribui la acest lucru.

Ingredientele naturale, cum ar fi fibrele și stimulatorii florei intestinale, ajută la reducerea reziduurilor alimentare nedigerate și la ameliorarea mirosului neplăcut al scaunului.

Age-Support-Complex este un ingredient special care poate încetini îmbătrânirea celulelor. Bogat în vitamina E și vitamina C, acesta conține, de asemenea, polifenoli care leagă radicalii liberi, ajutând la menținerea sănătății celulare a pisicii dumneavoastră.

Hrana are un conținut moderat de energie pentru a satisface nevoile pisicilor mai puțin active care trăiesc în casă. La pisicile mai în vârstă, este important să se controleze aportul de energie pentru a evita excesul de greutate și problemele de sănătate.

Această hrană a fost, prin urmare, dezvoltată special pentru pisicile mai în vârstă care trăiesc în casă pentru a le ajuta să rămână sănătoase și să-și mențină vitalitatea.

Ingrediente: Proteine de porumb (uscate), porumb, făină de porumb, orz, grâu, izolat de proteine vegetale*, gluten de porumb, grăsimi animale, proteine animale (hidrolizate), morcovi uscați, minerale, ligno-celuloză, ulei de soia, ulei de pește, drojdie, psyllium (semințe și înveliș de semințe de plantain), fructo-oligozaharide, ulei de borș, extract de ceai verde (sursă de polifenoli), hidrolizat de crustacee (sursă de glucozamină), făină de gălbenele (sursă de luteină), hidrolizat de cartilaj (sursă de condroitină).

Constituenți analitici: proteine 27,0%, grăsimi brute 13,0%, fibre brute 3,6%, cenușă 6,3%, calciu 0,79%, fosfor 0,79%

Petguru logo
Royal Canin Indoor 7+
31,99 lei105,03 lei