Royal Canin Hairball Care

Royal Canin Hairball Care este o hrană uscată de calitate pentru pisici adulte, pentru a reduce formarea globilor de păr.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Royal canin este de mulți ani una dintre cele mai populare mărci pentru crescătorii și proprietarii de pisici obișnuiți. Și nu fără motiv, bineînțeles. Pentru că, datorită calității ingredientelor, pisicilor le place să o mănânce, este bine digerată și are ca rezultat un animal sănătos.

Toată lumea știe că pisoiul mediu își petrece o parte semnificativă din timpul său de îngrijire, în timpul căruia absoarbe cantități mari de păr și murdărie. Hrana uscată pentru pisici Royal Canin Hairball Care ajută la reducerea formării de bulgări de păr cu o formulă special concepută.

Fibrele de plantain și microfibrele salivare din hrană stimulează activitatea intestinală. Astfel, proprietarului îi este mai ușor să elimine materiile fecale rămase în urmă.

Datorită complexului exclusiv “intense-anti-balon de păr”, de două ori mai mult păr poate fi eliminat în mod natural de pe corpul pisicii. Acest lucru reduce, de asemenea, nevoia de a bate pisica cu pumnul și, bineînțeles, nevoia de a vizita veterinarul pentru bulgări de păr.

Majoritatea recenziilor despre hrana pentru pisici Royal canin au o rată de acceptare foarte mare datorită palatabilității lor.

Formula specială susține, de asemenea, funcționarea sănătoasă a tractului urinar al pisicii adulte, deoarece fiecare varietate are pH-ul corect.

Proteinele de pui și vegetale ușor digerabile nu vor solicita inutil sistemul digestiv al pisicii dumneavoastră. Orezul și porumbul nu sunt doar o sursă de carbohidrați, ci și o sursă naturală de fibre de bună calitate. Drojdia din hrană nu este necesară doar pentru bacteriile intestinale sănătoase, ci este responsabilă și pentru o blană strălucitoare a pisicii.

 

De ce să alegi Royal canin?

  • fabricat cu carne de pui ușor de digerat

  • o rată ridicată de acceptare în rândul pisicilor

  • conținut ridicat de proteine

  • Marca este o garanție a calității

  • Uleiul de pește hrănește pielea și blana pisicii dumneavoastră

 

Ingrediente:Făină de pasăre, orez, făină de porumb, ligno-celuloză, gluten de porumb, grăsime animală, izolat proteic vegetal*, proteine animale (hidrolizate), minerale, bețișoare de morcov uscat, psyllium (2%), drojdie, ulei de soia, ulei de pește, fructo-oligozaharide, praf de ouă.

Ingrediente analitice: proteine 34,0%, grăsimi brute 15,0%, fibre brute 6,9%, cenușă 8,1%, calciu 1,1%, fosfor 1,1%, magneziu 0,07%.

Petguru logo
Royal Canin Hairball Care
35,06 lei437,80 lei