Royal Canin British Shorthair Kitten

Royal Canin British Shorthair Kitten este o hrană uscată pentru pisoi cu părul scurt britanic.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Hrana Royal Canin British Shorthair Kitten a fost special formulată pentru pisicuțele British Shorthair pentru a răspunde nevoilor nutriționale specifice ale acestora. Această hrană este recomandată pentru pisoii cu vârsta de până la 12 luni și poate fi ideală și pentru pisicile gestante și cele care alăptează.

Hrana conține nutrienți importanți de care pisicile British Shorthair în creștere au nevoie. Are un conținut ridicat de proteine și energie adecvată pentru a susține creșterea sănătoasă și dezvoltarea musculară. O proporție echilibrată de minerale, oligoelemente și vitamine contribuie la dezvoltarea corespunzătoare a pisicuțelor.

L-carnitina este, de asemenea, inclusă în hrană, care poate susține metabolismul grăsimilor și ajută pisicuțele să mențină o greutate corporală ideală.

Cepele din hrană au o formă specială pentru a răspunde nevoilor pisicilor britanice cu păr scurt, pentru a stimula masticația intensă, ceea ce poate fi benefic pentru menținerea dinților și a sănătății orale a animalului.

O hrană gustoasă poate contribui la asigurarea faptului că pisoii cresc sănătoși și fericiți și că sunt fericiți să își mănânce mâncarea, ceea ce este important pentru a asigura o nutriție adecvată.

Ingrediente:Proteine de pasăre (uscate), orez, extract de proteine vegetale, grăsime animală, porumb, proteine animale (hidrolizate), făină de furaje de grâu, pulpă de sfeclă uscată, ligno-celuloză, ulei de pește, minerale, ulei de soia, drojdie și părți, psyllium (semințe și coajă de plantain) (0,5%), fructo-oligozaharide, hidrolizat de drojdie (sursă de manan-oligozaharide), extract de drojdie (sursă de beta-glucan), ulei de borș, făină de gălbenele (sursă de luteină), hidrolizat din crustacee calcaroase (sursă de glucozamină), cartilaj hidrolizat (sursă de condroitină).

Compoziție analitică: proteine 38,0%, grăsime brută 20,0%, fibre brute 2,2%, cenușă 8,0%

Petguru logo
Royal Canin British Shorthair Kitten
38,68 lei169,44 lei