Royal Canin Aroma Exigent

Royal Canin Aroma Exigent este o hrană uscată pentru pisici deosebit de pretențioase, sensibile la mirosuri, cu o aromă excelentă – pentru o greutate ideală și o blană frumoasă.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Royal Canin Aroma Exigent este o hrană uscată pentru pisici dezvoltată pentru pisicile care sunt deosebit de sensibile la mirosul mâncării și care își aleg hrana în funcție de miros.

Din moment ce pisicile sunt carnivore, mirosul și gustul mâncării sunt foarte importante pentru ele. Hrana pentru pisici Aroma Exigent are o atracție gust-miros care o face atrăgătoare pentru pisicile pretențioase și sensibile la mirosuri. Acest lucru înseamnă că mâncarea are o aromă care o face atrăgătoare pentru pisici și le încurajează să o mănânce.

Majoritatea recenziilor despre hrana pentru pisici Royal canin îi acordă o rată de acceptare foarte mare datorită palatabilității sale.

Această hrană delicioasă este realizată cu o atracție gust-miros, cu o aromă distinctivă și originală, spre marea încântare a pisicilor pretențioase și sensibile la miros.

Aroma Exigent nu este atrăgătoare doar datorită gustului și aromei sale, ci are și un conținut echilibrat de macronutrienți, care îndeplinește cerințele unei diete sănătoase.

Această hrană este recomandată în special pentru pisicile pretențioase în ceea ce privește hrana și sensibile la mirosul alimentelor.

Elemente esențiale:Corn, făină de pește, grâu, gluten de porumb, grăsime animală, izolat de proteine vegetale*, proteine animale (hidrolizate), ligno-celuloză, proteine de pasăre (uscate), pulpă de sfeclă uscată, ulei de soia, minerale, ulei de borș
* L.I.P.: proteine selecționate, ușor digerabile, cu valoare biologică ridicată.

Componente analitice: proteine 33,0%, grăsimi brute 15,0%, fibre brute 3,3%, cenușă 7,5%, calciu 1,26%, fosfor 1,16%, magneziu 0,1%

Petguru logo
Royal Canin Aroma Exigent
29,11 lei373,68 lei