Matisse Somon&Ton

Hrană premium pentru pisici adulte care conține ton, ton și pui, cu o formulă fără gluten.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Formula Matisse este sinonimă cu excelența italiană. Pentru că producătorul Farmina acordă o atenție deosebită calității înalte a ingredientelor și rețetei echilibrate.

Subțire în grăsimi, gustoasă și, de asemenea, foarte digerabilă, Matisse Original Salmon & Tuna conține cantitatea ideală de taurină (aminoacid esențial). Acest aminoacid este esențial pentru buna funcționare cardiovasculară la pisici.

Carnele de pește au, de asemenea, un raport excelent omega-3/omega-6. Acesta, pe lângă menținerea unei greutăți corporale ideale, este necesar și pentru a proteja sistemul vascular.
De asemenea, conține proporția potrivită de vitamine și minerale pentru o dietă echilibrată. Matisse Original Salmon & Tuna nu conține ingrediente modificate genetic, astfel încât puteți fi siguri că îi oferiți pisicii dvs. ce este mai bun!

Cu un raport calitate/preț imbatabil, cu un conținut de 30% carne, dublat de un preț incredibil în comparație cu alte produse de pe piață!

Ingredientul fără gluten este asigurat de orez și porumb, care sunt surse excelente de fibre și oferă energie. De asemenea, acestea susțin digestia, deoarece contribuie la buna funcționare a tractului intestinal.

Dar ce altceva mai este diferit la hrana pentru pisici Matisse în comparație cu altele?

  • Pentru că produsul este lipsit de coloranți și potențiatori de aromă, este alegerea perfectă a oricărei mâncăruri Matisse pentru proprietarul atent al animalului de companie!

  • Și cu adaos de ulei de pește și drojdie uscată pentru o blană perfectă pentru pisici, veți avea mai puține fire de păr rătăcite în casă!

  • Rezolul și porumbul ca sursă de carbohidrați sunt perfecte pentru toate pisicile sensibile la gluten

  • Ormărașele și vitaminele adăugate asigură sănătatea și vitalitatea pisicii dumneavoastră

 

Ingrediente:
Pește uscat (somon 10%, ton 10%), orez (20%), carne de pui uscată, porumb, grăsime de pui, proteine animale hidrolizate, pulpă de sfeclă uscată, ulei de pește, ulei vegetal, gluten de porumb, ou întreg uscat, clorură de sodiu, clorură de potasiu, sulfat de calciu, drojdie de bere uscată.

Ingrediente analitice:
proteine brute 32,00%; uleiuri și grăsimi brute 11,00%; fibre brute 1,20%; cenușă brută 6,60%; calciu 1,00%; fosfor 0,90%; magneziu 0,08%; taurină 1800mg/kg.

Petguru logo
Matisse Somon&Ton
17,94 lei375,44 lei