Matisse Salmon Castrat

Matisse Salmon Neutered este o hrană completă și echilibrată cu somon pentru pisicile adulte, castrate, pentru a evita problemele de greutate și problemele de sănătate asociate. Cu somon și pui.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Producătorul italian Farmina se angajează să ofere pisicilor o dietă echilibrată. Populara hrană super-premium N&D face și ea parte din gama Farmina, așa că Matisse ar putea fi numit fratele său mai mic. Acest lucru garantează că proprietarul îi oferă animalului său de companie cea mai bună hrană posibilă la fiecare hrănire.

Matisse Neutered Salmon este o hrană cu somon de pui pentru pisici adulte castrate, pentru a preveni problemele de greutate.

Cu un conținut scăzut de amidon și zahăr, ajută la prevenirea apariției diabetului, o problemă frecventă la animalele castrate care îmbătrânesc.

Este un raport calitate/preț imbatabil, cu un conținut de 30% carne, dublat de un preț incredibil în comparație cu alte produse de pe piață!

Câteva pisici sunt fani notorii ai peștilor. Este binecunoscut faptul că peștele este o sursă de proteine cu conținut scăzut de grăsimi, ceea ce îl face perfect pentru pisicile care vor să se pună în formă.

Formula fără gluten este alternativa perfectă la alte alimente pentru pisicile sensibile, deoarece poate preveni simptomele digestive neplăcute.
Iar fibrele de mazăre adăugate asigură o sațietate de lungă durată, deoarece toți stăpânii știu că pisicile castrate pot fi adevărate mici mâncăcioase.

Dar ce altceva este diferit la hrana pentru pisici Matisse în comparație cu altele?

  • Pentru că produsul este lipsit de coloranți și potențiatori de aromă, este alegerea perfectă a oricărei mâncăruri Matisse pentru proprietarii atenți!

  • Și cu adaos de ulei de pește și drojdie uscată pentru o blană perfectă pentru pisici, veți avea mai puține fire de păr rătăcite în casa dvs.!

  • Rezolul și porumbul ca sursă de carbohidrați sunt perfecte pentru toate pisicile sensibile la gluten

  • Ormărașele și vitaminele adăugate asigură sănătatea și vitalitatea pisicii dumneavoastră

Alimentare: pește deshidratat (somon) (32%), orez (25%), porumb, gluten de porumb, fibre de mazăre (8%), carne de pui deshidratată, grăsime de pui, pulpă de sfeclă uscată (6%), proteine animale hidrolizate, ulei de pește, ulei vegetal, ou întreg deshidratat, semințe de plantain, clorură de sodiu, clorură de potasiu, sulfat de calciu dihidrat, drojdie de bere uscată, fosfat monosodic.

Compoziție analitică: proteine brute 31,00%; uleiuri și grăsimi brute 11,00%; fibre brute 5,90%; cenușă brută 6,60%; calciu 0,90%; fosfor 0,85%; magneziu 0,08%; amidon 19,50%; zahăr 0,60%; taurină 1800mg/kg.

Petguru logo
Matisse Salmon Castrat
17,94 lei199,70 lei