Pui și orez Matisse

Hrană uscată premium pe bază de pui cu orez pentru toate pisicile adulte.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Matisse este o hrană uscată premium italiană populară, cu o compoziție echilibrată și o palatabilitate care o face hrana uscată perfectă pentru orice pisică obișnuită.

Producătorul italian Farmina garantează că fiecare îmbucătură conține toate mineralele, vitaminele și energia esențiale pentru pisica dumneavoastră, toate combinate cu deliciul!

Cu un raport calitate-preț imbatabil, cu un conținut de 30% carne combinat cu un preț incredibil în comparație cu alte produse de pe piață!

O hrană foarte echilibrată pentru pisici adulte cu un nivel mediu de activitate. Cu pui ușor de digerat ca prim ingredient, urmat de orez ușor de digerat ca sursă de fibre.

Contenutul mediu de grăsimi contribuie la greutatea corporală ideală a animalului dvs. de companie, chiar dacă acesta este sterilizat și, prin urmare, are un metabolism mai lent.

De ce ar trebui să alegeți acest produs pentru pisica dumneavoastră?

  • Pentru că nu conține coloranți și potențiatori de aromă, este alegerea perfectă pentru orice hrană Matisse pentru stăpânii atenți!

  • Și cu adaos de ulei de pește și drojdie uscată pentru o blană perfectă pentru pisici, veți avea mai puține fire de păr rătăcite în casă!

  • Razul și porumbul ca sursă de carbohidrați sunt perfecte pentru toate pisicile sensibile la gluten

  • Ormărașele și vitaminele adăugate asigură sănătatea și vitalitatea pisicii dumneavoastră

 

Ingrediente: Carne de pui deshidratată (32%), orez (25%), porumb, pește deshidratat, grăsime de pui, proteine animale hidrolizate, pulpă de sfeclă uscată, ulei de pește, ulei vegetal, gluten de porumb, ou întreg deshidratat, clorură de sodiu, clorură de potasiu, sulfat de calciu dihidrat, drojdie de bere uscată.

Constituenți analitici: proteină brută 32,00%; uleiuri și grăsimi brute 11,00%; fibre brute 1,20%; cenușă brută 6,60%; calciu 1,00%; fosfor 0,90%; magneziu 0,08%; taurină 1800mg/kg.

Petguru logo
Pui și orez Matisse
17,94 lei200,90 lei