Hrană pentru câini Orijen Small Breed Marine Fish

Compoziția nutrițională a peștilor marini ORIJEN Small Breed este adaptată la dieta ancestrală, dimensiunea peletelor este adaptată la nevoile crescătorilor mici.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Orijen Small Breed Marine Fish este o alegere excelentă pentru câinii de talie mică care doresc să mențină o dietă completă și o stare de sănătate bună. Alimentele super-premium de la Orijen oferă o sursă ideală de nutriție atât pentru câini, cât și pentru pisici.

Alimentele Orijen sunt concepute pentru a reproduce dietele strămoșilor câinilor și pisicilor, astfel încât animalele de companie moderne să se bucure de aceeași sănătate și fericire.

Hrana pentru câini Small Breed Marine Fish de la Orijen este formulată cu o varietate de pești pentru a asigura o dietă variată și bucățele gustoase pe care animalul dvs. de companie le va adora. Hrana include somon crud proaspăt prins, hering, plătică, merluciu, pește de stâncă și limbă de mare, toate acestea făcând din această hrană uscată de calitate super-premium un deliciu cu adevărat delicios.

Alimentația Orijen Small Breed Marine Fish nu conține doar carnea animalelor, ci încorporează în rețetă și măruntaie și cartilaje, urmând dieta străveche. Acest lucru este important deoarece prădătorii sălbatici nu mănâncă doar carnea animalului pe care îl ucid, ci și alte părți ale animalului care contribuie la o dietă echilibrată și la aportul de nutrienți importanți.

  • Salmonul, heringul și plătica furnizează proteine esențiale care sunt esențiale pentru câini pentru a menține mușchii și organele sănătoase.
  • Salmonul și heringul conțin acizi grași omega-3, care au un efect pozitiv asupra funcției cerebrale, sistemului imunitar și sănătății pielii și părului.
  • Linte roșie și fibre vegetale: susțin buna funcționare metabolică și întăresc sistemul imunitar.
  • Mustele verzi din Noua Zeelandă: benefice pentru cartilaje, oase și probleme articulare. Ajută la regenerarea cartilajului și la protecția articulațiilor.
  • Fructe: conțin vitamine și minerale care ajută la funcționarea creierului și protejează tractul urinar.

Fabricat din ingrediente atent selecționate și cu sursă controlată. Hrana conține 85% ingrediente de origine animală pentru a asigura o calitate ridicată și nutrienți adecvați pentru câinii de talie mică. Ierburile adăugate, cum ar fi cicoarea, ajută la reducerea durerilor articulare și a inflamațiilor și întăresc sistemul imunitar.

Ceapa gustoasă a fost acoperită cu ficat liofilizat, care sporește aroma hranei și o face atractivă chiar și pentru câinii pretențioși.

Alimente: Somon crud (17%), hering întreg crud (16%), cambulă crudă (7%), merluciu întreg crud (6%), pește de stâncă întreg crud (6%), limbă de mare întreagă crudă (6%), hering deshidratat (5%) %), sardine deshidratate (5%), pollock deshidratat (5%), macrou deshidratat (5%), merlan albastru deshidratat (5%), linte roșie întreagă, mazăre întreagă, năut întreg, linte verde întreagă, fibre de linte, fasole pinto întreagă, ulei de floarea-soarelui, ulei de hering (2%), fasole navy întreagă, midii verzi crude din Noua Zeelandă, alge marine uscate, dovleac butternut întreg proaspăt, dovleac întreg proaspăt, rădăcină de cicoare uscată, măr întreg proaspăt, morcov întreg proaspăt, pară întreagă proaspătă, dovleac întreg proaspăt, dovlecel întreg proaspăt, yucca mojave, frunze de napi proaspete, varză proaspătă, varză de varză proaspătă, spanac proaspăt, frunze de napi proaspete, afine întregi, afine întregi, afine întregi, fructe de saskatoon întregi, turmeric, măghiran, rădăcină de brusture, lavandă, rădăcină de nalbă, măceșe.

Ingrediente analitice: Proteină brută 40%, grăsime brută 15%, umiditate 12%, cenușă brută 10%, fibre brute 4%, calciu 1,5%, fosfor 1,1%, acizi grași omega-3 2%, acizi grași omega-6 2%, DHA 0,5%, EPA 0,5%.

Suplimente (per kg).

Aditivi nutriționali: 3b606 (zinc: 80mg), 3b406 (cupru: 11mg), 3a821 vitamina B1: 110mg, 3a825i vitamina B2: 20 mg, 3a314 niacină: 200 mg, 3a841 calciu-3 vitamina 3, 3a841 calciu-3 mg3 B6: 35 mg, 3a316 acid folic: 7 mg, vitamina B12: 0,2 mg, 3a700 vitamina E: 500 UI.

Petguru logo
Hrană pentru câini Orijen Small Breed Marine Fish
119,41 lei253,46 lei