Panzi FitActive PURE Hypoallergenic Beef – Rosehip hrană uscată

Hrană uscată completă din carne de vită pentru câini adulți.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Panzi FitActive PURE Hypoallergenic Beef – Rosehip este o hrană uscată excelentă pentru câinii adulți, care răsfață papilele gustative ale cățeilor cu o combinație de carne de vită și măceașă.

Această hrană specială are o formulă hipoalergenică și este foarte recomandată pentru cățeii cu digestie sensibilă sau alergii alimentare.

  • Carne de vită carnea de vită este o carne musculară foarte utilizabilă, bogată în aminoacizi esențiali, vitaminele B, zinc și fier, contribuind la performanța fizică și mentală și la dezvoltarea și buna funcționare a sistemului imunitar.
  • Măceașă este bogată în vitamina C, care întărește sistemul imunitar, are un efect pozitiv asupra nivelului de zahăr din sânge și ajută la reducerea stresului. De asemenea, are un efect diuretic ușor. Măceșele sunt bogate în vitamine esențiale și antioxidanți, care oferă beneficii suplimentare pentru sănătate.

Hrana este bogată în fibre, care sprijină digestia corectă la căței. Conține, de asemenea, morcovi, cartofi, rozmarin și dovleac, care fac ca mâncarea să fie magic de bogată în arome, iar vitaminele pe care le conțin stimulează sistemul imunitar al câinilor.

Prezența glucozaminei și a condroitinei ajută la menținerea sănătății articulațiilor și a cartilajelor, ceea ce este deosebit de important pentru câinii agili și activi.

Uleiul de somon este o sursă naturală de acizi grași Omega-3 și Omega-6, care au proprietăți antiinflamatorii și de stimulare a sistemului imunitar. Aceștia susțin, de asemenea, sistemul musculo-scheletic și ajută la menținerea sănătății și strălucirii blănii câinelui dumneavoastră.

Nutriție echilibrată de proteine (24%) și grăsimi (12%).

Compoziție:carne și derivați de origine animală: făină de carne (făină de vită min.32%), sorg, porumb, orez, grăsime animală, cartof, digestiv, pulpă de sfeclă, fibre dietetice, măceșe uscate (1%), morcov, rozmarin uscat (0,5%), dovleac uscat, ulei de somon (0,01%), condroitină-glucozamină (600mg/kg).

Constituenți analitici: proteină brută: 24,00%, uleiuri și grăsimi brute: 12,00%, cenușă brută: 12,00%, fibre brute: 2,00%, conținut de umiditate: max. 10,00%.

D-pantotenat de calciu D-pantotenat (3a841): 0,58%, seleniu Se-selenit de sodiu (3b801): 0,31 mg/kg, vitamina A retinil acetat (a3672): 6177,6 UI/kg, vitamina E alfa tocoferol acetat (a3700): 36,7 mg/kg

Petguru logo
Panzi FitActive PURE Hypoallergenic Beef - Rosehip hrană uscată
48,19 lei316,92 lei