Josera Pisica Josera Pisoi

Hrană uscată premium fără cereale pentru toți cățeii.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Dacă vrei să te asiguri că pisoiul tău este bine hrănit, alege hrana Josera Kitten! Calitate germană garantată și totul la un preț avantajos!

Josera Kitten este o hrană uscată completă, fără cereale, pentru pisoi. Conține carne de pui ușor digerabilă, orez și cartofi și somon pentru o maximizare a gustului!

Care sunt caracteristicile alimentelor Josera?

Alimentele pentru pisici Josera conțin niveluri ridicate de proteine animale, iar compoziția lor optimă asigură că animalul dumneavoastră de companie primește nutrienții potriviți!

De ce au nevoie pisicile pentru o dezvoltare corectă? Carne de calitate, carbohidrați slabi, fibre și cantitatea potrivită de minerale! Josera Kitten îndeplinește toate aceste cerințe!
Puiul din el este sursa perfectă de proteine, deoarece este foarte ușor de digerat de burtica pisoiului și are ca rezultat mușchi slabi! Dar toate acestea sunt condimentate cu somon, ceea ce face ca hrana uscată să fie extrem de gustoasă, ungându-i astfel pe micuții pisoi delicați.
Iar orezul și cartofii, pe lângă faptul că sunt o sursă de carbohidrați, sunt și o sursă bună de fibre, alături de piureul de morcovi.

Și uleiul de somon adăugat îi garantează animalului dvs. de companie o blană strălucitoare și mătăsoasă pe care nu vă veți putea opri să o mângâiați! Iar formula potrivită și mineralele adăugate garantează un sistem scheletic și articulații perfecte, necesare pentru o viață lungă și sănătoasă a pisoiului adult.

Toate furajele Josera sunt potrivite și pentru:

  • Fără coloranți artificiali, potențiatori de aromă sau conservanți.
  • Nu conține soia
  • Fără adaos de zahăr sau produse lactate.

Essențe:

Conține proteine de pasăre, orez, grăsime de pasăre, proteine animale prelucrate, pulpă de morcov, somon uscat, cartofi uscați, proteine de pasăre hidrolizate, ficat de pasăre uscat, ulei de somon 0,50%, minerale

Constituenți analitici:

Proteine 35,0%, grăsimi 22,0%, fibre brute 2,0%, cenușă brută 7,0%, calciu 1,40%, fosfor 1,10%, magneziu 0,09%

Petguru logo
Josera Pisica Josera Pisoi
58,89 lei222,63 lei