Bow Wow Snack Snack Cârnați Pacal-colagen-greens 6 bucăți

Batoane delicioase de recompensă pentru câini

0 opinie
Nu este disponibil
27,88 lei
Preț unitar: 270 lei/kg

Aș dori să primesc un e-mail atunci când produsul este din nou disponibil!


Descrierea produsului

Bow Wow Snack Cârnăciori cu Pacal-Colagen-Greens pentru câini sunt bețișoare delicios de gustoase cu colagen și pacal. Ideale pentru dresaj sau oricând doriți să vă răsplătiți cățelul.

Aceste batoane de recompensă gustoase sunt un motivator fantastic pentru a întări comportamentul pozitiv și pentru a vă ajuta să vă antrenați cățelul.

Produsul este conservat doar în mod natural, iar ingredientele sale atent selecționate îl fac ușor de încorporat în dieta cățelului dumneavoastră.

Ceapa de recompensă Bow Wow este un adevărat răsfăț pentru animalul dvs. de companie cu patru picioare. Să sperăm că și cățelul dumneavoastră va găsi în curând în ele bunătățile sale preferate.

Produsul vine în ambalaj resigilabil pentru a păstra textura și mirosul bunătăților cât mai mult timp posibil, astfel încât să puteți oferi mereu animalului dvs. de companie gustări proaspete și gustoase.

Lungimea bețișoarelor este de 27-30 cm

 

Compoziție: Colagen de vită, subproduse de origine animală, pacal 1%, vegetal 0,44%, glucozamină (80 mg/kg), condroitină (20 mg/kg).Nu se adaugă conservanți.

Nu se adaugă conservanți.

Compoziție analitică: proteină brută 67,3%, fibre brute 1,4%, grăsime brută 2,9%, cenușă brută 2,5%, umiditate 18,1%.

Petguru logo
Bow Wow Snack Snack Cârnați Pacal-colagen-greens 6 bucăți
27,88 lei