Vet Life Natural Diet pentru câini Konserv Convalescență 300g

Vet Life Natural Diet Dog hrană la conservă Convalescență

0 opinie
Disponibil
16,81 lei
Preț unitar: 53 lei/kg
bucată

Descrierea produsului

Vet Life Natural Diet Dog Conservă Convalescență este o hrană dietetică completă, ideală pentru câinii adulți a căror perioadă de recuperare nutrițională și de refacere post-bolnăvire este redusă. Este special formulată pentru a ajuta la recuperare și pentru câinii slăbiți de boli specifice și generale.

Ingredientele atent selecționate lucrează împreună pentru a ajuta la restabilirea unei nutriții sănătoase pentru câini în timpul procesului de vindecare.

Filetele de pui, proteinele hidrolizate din pește și ficatul de pui sunt surse de proteine de înaltă calitate care ajută la refacerea rezistenței și menținerea masei musculare la căței.

Cartofii dulci și extractul din semințe de quinoa sunt surse bogate de nutrienți esențiali, cum ar fi vitaminele și mineralele. Aceste ingrediente pot ajuta la satisfacerea nevoilor nutriționale ale câinelui tău, precum și la sprijinirea digestiei și a mișcărilor intestinale adecvate.

Uleiul de pește conține acizi grași Omega-3 și Omega-6. Acești acizi grași esențiali ajută la menținerea sănătății pielii și a blănii, precum și la buna funcționare a sistemului imunitar.

Combinația de inulină și manno-oligozaharide ajută la menținerea unei flore intestinale și a unei digestii sănătoase.

Ingredientele din hrana pentru convalescență Farmina Vet Life Convalescență susțin recuperarea câinilor, ajutând la restabilirea nutriției și la reducerea timpului de recuperare după boală.

Ingrediente:
file de pui, cartof dulce, proteină hidrolizată de pește, ficat de pui, pește (sardine, ton), gălbenuș de ou lichid, extract de semințe de quinoa, ulei de pește, grăsime de pui, semințe de in, fosfat dicalcic, carbonat de calciu, clorură de potasiu, inulină (0.15%), extract de drojdie (sursă de manno-oligozaharide), fibre de mazăre, clorură de sodiu, drojdie de bere uscată, glucozamină, sulfat de condroitină.

Vitamine, provitamine și alte substanțe definite chimic care au efecte similare:
Vitamina A 5140NE; Vitamina D3 310NE; Vitamina E 200mg; Zinc (zinc (chelat de zinc al analogului hidroxilat al metioninei): 50,4mg; Mangan (chelat de mangan al analogului hidroxilat al metioninei): 19,4mg; Fier (chelat de fier (II) al glicinei hidratate): 12.3mg; Cupru (chelat de cupru analog de hidroxil de metionină): 3,4mg; Seleniu (drojdie inactivată îmbogățită cu seleniu): 0,0418mg; Iod (iodat de calciu anhidru): 0,46mg; Taurină 1000mg.
Aditivi pentru îmbunătățirea proprietăților senzoriale: extract de ceai verde 30mg.

Compoziție analitică:
Proteină brută 11,60%; grăsime brută 5,70%; fibre brute 0,24%; cenușă brută 3,40%; umiditate 73,00%; calciu 0,40%; fosfor 0,25%; acizi grași Omega-3 0,10%; acizi grași Omega-6 0,70%; EPA 0,03%; DHA 0,04%.

Petguru logo
Vet Life Natural Diet pentru câini Konserv Convalescență 300g
16,81 lei