Vet Life Natural Diet Pisica Natural Diet conserve gastrointestinale 85g

Hrană dietetică completă pentru pisici adulte cu probleme intestinale.

0 opinie
Disponibil
8,48 lei
Preț unitar: 94 lei/kg
bucată

Descrierea produsului

Conserve Gastrointestinale Vet Life Natural Diet Cat este o hrană completă dietetică pentru pisici conservată, destinată pisicilor cu probleme de absorbție intestinală.

Formulată special pentru a reduce tulburările de absorbție intestinală

Hrană conservată din pui și pește.
– Carnea de pui carnea este carne de pasăre bogată în proteine și aminoacizi foarte ușor de utilizat. Este o sursă naturală de condroitină, care ajută la menținerea flexibilității articulațiilor și a cartilajelor sănătoase
Carne de pește este o sursă excelentă de proteine digerabile, cu conținut caloric scăzut, de înaltă calitate și proteine sănătoase. Bogată în acizi grași omega 3, vitamine și minerale

Formulă fără OMG. Cartoful dulce este hrana de suflet sursă de carbohidrați, bogată în aminoacizi, ajută la dezvoltarea unor mușchi bine dezvoltați

F.O.S. prebioticele promovează creșterea bacteriilor digestive pentru o digestie sănătoasă și reglează procesele metabolice.

Conține levură de bere sigilată pentru a ajuta la stabilizarea florei intestinale a animalelor. Are un efect pozitiv asupra pielii și a blănii. Este bogată în antioxidanți, ajutând ca blana animalului dvs. de companie să arate mai groasă și mai strălucitoare. De asemenea, are un efect pozitiv asupra apetitului datorită conținutului de vitamina B.

Vitaminele și mineralele stimulează sistemul imunitar al pisoilor.

Conținut echilibrat de proteine și grăsimi pentru o digestie optimă.

Ingrediente esențiale:fillet de pui, cartof dulce, proteine hidrolizate din pește, ficat de pui, ulei de pește, pește (sardine), grăsime de pui, extract de semințe de quinoa, carbonat de calciu, clorură de potasiu, sulfat de calciu dihidrat, fructo-oligozaharide (0.15%), extract de drojdie (sursă de manno-oligozaharide) (0,10%), clorură de sodiu, fibră de mazăre, Yucca schidigera, drojdie de bere uscată.

Constituenți analitici: proteină brută 9,40%; grăsime brută 5,70%; fibră brută 0,40%; cenușă brută 2,60%; umiditate 72,00%; calciu 0,22%; fosfor 0,18%; sodiu 0,16%; potasiu 0,35%.

Nutrienți adăugați per kilogram: Aditivi nutriționali: vitamina A 6600NE; vitamina D3 450NE; vitamina E 180mg; zinc (zinc chelat de analog metionină hidroxil) 39.6mg; mangan (chelat de mangan analog de hidroxil de metionină): 19,7mg; fier (chelat de fier (II) hidrat de glicină): 13mg; cupru (chelat de cupru analog de hidroxil de metionină): 3,2mg; iod (iodat de calciu anhidru): 0,46mg; taurină 1250mg. Aditivi tehnologici: porceluloză 1500mg.

Petguru logo
Vet Life Natural Diet Pisica Natural Diet conserve gastrointestinale 85g
8,48 lei