Vet Life Natural Diet câine Diabetic

Vet Life Diabetic este o hrană dietetică completă recomandată pentru câinii adulți cu diabet sau care au nevoie să își reducă excesul de greutate.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Alimentul Vet Life Natural Diet Dog Diabetic este o hrană dietetică completă recomandată pentru câinii adulți care suferă de diabet sau care au nevoie să își reducă excesul de greutate. Este special formulată pentru a controla aportul de glucoză și pentru a reduce greutatea. Este ideală pentru câinii cu diabet de tip 2 și ca adjuvant la terapia cu insulină pentru câinii cu diabet de tip 1.

O combinație de ingrediente atent selecționate ajută la controlul aportului de glucoză și la reducerea greutății. De asemenea, susține sănătatea articulațiilor, a sistemului imunitar și o digestie corectă.

Principalele ingrediente ale hranei includ proteine de pui deshidratate, proteine de pește hidrolizate și ouă uscate. Aceste surse de proteine asigură o calitate și o digestibilitate ridicată.

Alte ingrediente din hrană includ spelta și ovăzul, care asigură o sursă de carbohidrați. De asemenea, conține pulpă de sfeclă uscată, fibre de mazăre și proteine de pește deshidratate, care contribuie la o dietă sănătoasă.

Uleiul de pește și semințele de in din acest produs sunt surse bogate de acizi grași Omega-3, care pot contribui la susținerea sănătății articulațiilor și la întărirea sistemului imunitar.

Și fructo-oligozaharidele și manno-oligozaharidele acționează ca prebiotice, ajutând la menținerea unei flore intestinale echilibrate și la optimizarea proceselor digestive.

Glucozamina și sulfatul de condroitină din alimentație contribuie la menținerea sănătății articulațiilor și a cartilajelor.

Ingredientele din hrana Vet Life Natural Diet Dog Diabetic susțin sănătatea câinilor cu diabet și ajută la reducerea excesului de greutate. Această opțiune nutrițională specială asigură sănătatea și bunăstarea cățelului dumneavoastră.

Ingrediente:
Proteină de pui deshidratată, spelta, proteină de pește hidrolizată, ou uscat, ovăz, ovăz, bastonașe de morcov uscat, fibre de mazăre, proteină de pește deshidratată, grăsime de pui, semințe de in, ulei de pește, fructo-oligozaharide, extract de drojdie (sursă de manno-oligozaharide), clorură de potasiu, clorură de sodiu, carbonat de calciu, fosfat monodicalcic, înveliș de semințe de plantain, glucozamină, sulfat de condroitină. Surse de carbohidrați: ovăz, spelta.

Compoziție analitică:
proteine brute 33,00%; grăsimi brute 10,50%; fibre brute 7,90%; cenușă brută 7,90%; calciu 1,00%; fosfor 0,90%; sodiu 0,35%; potasiu 0,70%; magneziu 0,12%; amidon 17,50%; zaharuri totale 1,30%; acizi grași omega-3 0,35%; acizi grași omega-6 2,30%; EPA 0,15%; DHA 0,20%.

Nutrienți pe kilogram:
Aditivi cu valoare nutritivă: Vitamina A 15000NE; Vitamina D3 600NE; Vitamina E 600mg; Vitamina C 150mg; Niacina 38mg; D-pantotenat de calciu 15mg; Vitamina B2 7.5mg; vitamina B6 6mg; vitamina B1 4,5mg; biotină 0,4mg; acid folic 0,45mg; vitamina B12 0,06mg; clorură de colină 2500mg; betacaroten 1,5mg; zinc (chelat de zinc analogul hidroxilat de metionină): 174.6mg; mangan (chelat de mangan analog de metionină hidroxil mangan analog de metionină): 68mg; fier (chelat de fier (II) hidrat de glicină): 43,1mg; cupru (chelat de cupru analog de metionină hidroxil de metionină): 12.2mg; seleniu (drojdie inactivată care conține seleniu): 0,14960mg; iod (iodat de calciu anhidru): 1,56mg; DL-metionină, de calitate industrială 4500mg; taurină 1500mg; L-carnitină 400mg.
Aditivi tehnologici: celuloză microcristalină.
Antioxidanți: extracte de tocoferol din uleiuri vegetale 10mg.

Petguru logo
Vet Life Natural Diet câine Diabetic
109,58 lei352,77 lei