Marpet AequilibriaVet Dog Cavallo – Conservă de cal

Hrană umedă completă dietetică monoproteică pentru a reduce intoleranța alimentară la câini.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Marpet AequilibriaVet Dog Cavallo – Horse este o hrană umedă gustoasă și completă, special concepută pentru câinii adulți.

Această cutie este pe bază de carne de cal și este o alegere excelentă pentru animalul dumneavoastră de companie.

Monoproteine hrană, ceea ce o face potrivită pentru dietele de eliminare. Acest lucru înseamnă că poate ajuta la gestionarea intoleranței alimentare și poate contribui la o dietă echilibrată.

Această hrană umedă delicioasă are o combinație specială de carne de cal și aromă de roșii.
– Carnea de cal este săracă în calorii, dar bogată în aminoacizi și proteine, contribuind la o dietă sănătoasă pentru câinele dumneavoastră. În plus, carnea de cal este bogată în minerale, care sunt importante pentru sănătatea optimă a câinelui.
– Roșiile sunt o sursă excelentă de vitamine și minerale. Este bogată în licopen, care are proprietăți antioxidante puternice. Este, de asemenea, o sursă importantă de fier, acid folic și potasiu. Roșiile sunt bogate în fibre, iar enzimele din roșii ajută la menținerea unui sistem digestiv sănătos.

Alegeți hrana umedă de cea mai bună calitate pentru animalul dumneavoastră de companie! Comandați acum Marpet AequilibriaVet Dog Cavallo – Hrană umedă pentru cai în conservă și oferiți-i prietenului dumneavoastră cu patru picioare o masă hrănitoare și gustoasă!

Elemente esențiale: carne și derivate (100% carne de cal), legume (1% roșii, roșii deshidratate), minerale, dextroză, făină de lupulină (făină de lup), ulei de floarea-soarelui.

Ingrediente analitice: Conținut de umiditate 81%, proteine 6,5%, fibre brute 0,5%, grăsimi 4,5%, cenușă brută 2%

Suplimente pe KG. Aditivi nutriționali:Vitamina A 1 220 U.I., Vitamina D3 150 U.I., Vitamina E 11 mg, L-triptofan produs prin fermentație cu E. coli KCCM 11132P 21 052 mg, Lemongrass 12 640 mg, Rădăcină de pisică 10 526 mg, Ghimbir 8 000 mg, Taurină 490 mg, Sulfat de cupru pentahidrat 4,8 mg (Cu 1,2 mg).

Petguru logo
Marpet AequilibriaVet Dog Cavallo - Conservă de cal
16,50 lei396,03 lei