Happy Cat Adult Somon Sterilizat Adult

Hrană uscată premium cu pui și somon pentru pisici neînțărcate.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Răsfățați-vă animalul de companie cu somon de Atlantic ușor de digerat și

În plus, puiul conține sursa naturală de taurină de care toate pisicile au nevoie pentru o funcționare sănătoasă a inimii.
Această hrană gustoasă și sățioasă este special formulată pentru pisicile castrate, cu un conținut de grăsimi de numai 10,5%. Astfel se evită creșterea în greutate atât de frecventă la pisicile castrate.

Happy Cat’s German premium quality food este irezistibilă pentru pisici datorită compoziției sale!

Proporția ridicată de fibre naturale susține reducerea și eliminarea naturală a ghemotoacelor de păr. Făcând astfel viața mai ușoară pentru pisoi și, bineînțeles, pentru proprietar.
Ingredientele ușor de digerat sunt, de asemenea, ideale pentru pisicile active, având în același timp grijă de liniile lor subțiri.
La urma urmei, puiul și somonul se numără printre sursele de proteine bogate în fibre.

În plus, somonul și drojdia sunt, de asemenea, balsamuri excelente pentru piele și blană, reducând pierderea părului.

Pisicile castrate au nevoie de o hrană cu o formulă specială de ph, pentru ca proprietarul să nu-i provoace pisicuței lor atâta durere și suferință la urinare.
Iar compoziția bogată în plante, pe lângă faptul că creează o combinație unică de arome, este, de asemenea, foarte utilă ca întăritor al sistemului imunitar.
Ciulinul de lapte este adăugat pentru a proteja ficatul, iar carnea de midii este o sursă excelentă de glucozamină. Un element vital pentru articulațiile pisicilor.

Care sunt caracteristicile generale ale hranei pentru pisici Happy Cat?.

    • Pui ușor de digerat în toate varietățile
    • Compoziția optimă garantează calitatea germană premium
    • Conține ierburi aromatice

Compoziție:

Proteină de pasăre**, semințe de dovleac, făină de somon (11%), făină de porumb, făină de orez, porumb, fulgi de cartofi, lignoceluloză (5,5%), grăsimi animale (de ex. pasăre), pulpă de sfeclă de melasă (fără zahăr), ulei de floarea-soarelui (1,6%), hidrolizat de pește*, tescovină de mere (0,8%), clorură de potasiu, ulei de rapiță (0,4%), drojdie*, clorură de sodiu, ou întreg uscat, alge marine*, semințe de in (0,16%), pudră de cicoare (0,15% = 0,1% inulină), yucca schidigera* (0,1%), pulpă de midii* (0,05%), drojdie* (extract, 0,02% = 0,0032% MOS), ciulin de lapte (0,013%), anghinare, păpădie, ghimbir, frunze de mesteacăn, urzică, mușețel, coriandru, rozmarin (0,013%), salvie, rădăcină de lemn dulce, cimbru (total ierburi uscate: 0,16%); *) uscate **) uscate, parțial hidrolizate.

Contenut Cantitate
Proteină brută 37,0 %, Grăsime brută 10,5 %, Fibre brute 5,5 %, Cenușă brută 7,5 %, Calciu 1,3 %, Fosfor 1,05 %,

Petguru logo
Happy Cat Adult Somon Sterilizat Adult
9,64 lei160,86 lei