Happy Cat Culinary Adult Salmon

Proteine ușor digerabile pentru pisici adulte cu nevoi energetice normale. De asemenea, excelent pentru pisicile cu părul lung, cu un conținut ridicat de taurină

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Familia culinară este unul dintre marile succese ale lui Happy Cat. Printre ele veți găsi mai multe arome diferite. Există versiuni de miel, somon, păstrăv, pasăre, rață și vită. Acestea pot fi, de asemenea, combinate între ele dacă pisica dumneavoastră tinde să se plictisească de hrana uscată.

Happy Cat Culinary Adult Salmon este special formulată pentru pisicile cu blană lungă sau cu stomacuri sensibile, cu somon ușor de digerat, anghinare delicată și coriandru blând. Ce înseamnă acest lucru în practică?
Somonul conține proteine foarte digerabile. Este bogat în acizi grași omega-3 (EPA, DHA) care au efecte antiinflamatorii și îmbunătățesc funcția cerebrală. De asemenea, aceștia contribuie la menținerea pielii și a blănii pisicilor într-o stare sănătoasă.

Alimentul german de calitate premium de la Happy Cat este irezistibil pentru pisici datorită compoziției sale!

Rețeta delicioasă este realizată cu pește, ceea ce o face un adevărat răsfăț gastronomic pentru pisicile care o adoră! Această hrană uscată premium cu aromă de somon este un adevărat jolly joker, deoarece este multifuncțională.

  • Controlul mingii de șarpe
  • cu somon
  • Adecvată și pentru pisicile cu părul lung și sensibile

Proteinele ușor digerabile – somon, pasăre – nu supraîncarcă sistemul digestiv al pisicilor. De asemenea, au un efect bun asupra metabolismului. Dimensiunea adecvată a boabelor ajută la menținerea dinților, iar conținutul bogat de acizi grași omega-3 și omega-6 din somonul de Atlantic este responsabil pentru o piele sănătoasă și o blană strălucitoare.
Are niveluri echilibrate de calciu, magneziu, fosfor și sodiu și are ca rezultat un pH optim al urinei pentru a preveni formarea de calculi urinari.
Adăugat cu taurină, un aminoacid care întărește inima și susține un flux sanguin sănătos. Susține retina animalelor, sprijinind astfel vederea acestora.
Conținutul de fibre ajută la creșterea senzației de sațietate de lungă durată și previne cerșitul.

Alimentația conține, de asemenea, o gamă largă de plante (păpădie, urzică, rozmarin, cimbru) care nu numai că fac mâncarea gustoasă pentru pisici, dar stimulează și sistemul imunitar.

Care sunt caracteristicile generale ale hranei pentru pisici Happy Cat?

  • Pui ușor de digerat în toate varietățile
  • Compoziția optimă garantează calitatea germană premium
  • Conține ierburi aromatice

Compoziție:
Făină de somon (11%), făină de pasăre (11%), făină de porumb, făină de orez, porumb, semințe de dovleac, grăsime de pasăre, grăsime de vită, chipsuri de cartofi, hidrolizat de ficat, cotlet de melasă, ficat uscat, tescovină de mere (uscată) (0,7%), pudră de ou întreg, clorură de sodiu, drojdie (uscată), clorură de potasiu, orz (fermentat) (0,3%), alge marine (uscate) (0,2%), semințe de in (0,2%), rădăcină de cicoare (0,04%), anghinare, păpădie, ghimbir, frunze de mesteacăn, urzică, salvie, coriandru, rozmarin, cimbru, lemn dulce, mușețel, conopidă, lobodă, cimbru de urs. (Total plante aromatice: 0,17%)

Ingrediente analitice:
proteină brută 32%, uleiuri și grăsimi brute 18%, fibre brute 2,5%, cenușă brută 6,5%, calciu 1,25%, fosfor 0,85%, sodiu 0,45%, potasiu 0,5%, magneziu 0,08%, acid gras omega 6 2,8%, acid gras omega 3 0,25%

Petguru logo
Happy Cat Culinary Adult Salmon
9,94 lei161,76 lei