Brit Care Cat Snack Superfruits Kitten 100 g

Pentru pisicuțele de la vârsta de 6 săptămâni, puteți oferi o gustare recompensă super-premium, servită într-o pungă cu zornăitură! Nuggets crocante de pui cu pungă SUPER-PREMIERĂ – nucă de cocos și afine

0 opinie
Nu este disponibil
15,99 lei
Preț unitar: 150 lei/kg

Aș dori să primesc un e-mail atunci când produsul este din nou disponibil!


Descrierea produsului

Mușcături crocante într-o înveliș răsucit căruia niciun pisoi nu va putea rezista. Obișnuiește-ți pisica să primească recompense zilnice de la o vârstă foarte fragedă! Este o modalitate excelentă de a facilita socializarea și de a face pisicuțele să îndrăgească lucruri care nu le plac! La ce ne referim? Fie că este vorba de obișnuirea cu cutia de transport, de pieptănat, de tăiat ghearele, gustarea de îngrijire a Britaniei în varianta pentru pisoi va ușura dificultățile relației proprietar-pisicuță!

O gustare gustoasă, ușor de digerat, o gustare recompensă pe care o puteți oferi cu încredere pisicii dumneavoastră care toarce

Aliment:

făină de pui deshidratată (40%), mazăre galbenă, proteine hidrolizate de pasăre (10%), grăsime de pui – conservată cu tocoferoli (9%), cartof dulce, amidon de tapioca, nucă de cocos (4%), afine (4%), ficat de pui hidrolizat, ulei de somon (2%), semințe de in (1%)

constituenți analitici:

proteină brută 36%, grăsime 17%, umiditate 10%, cenușă brută 6,8%, fibre brute 1,5%, calciu 1%, fosfor 0,9%, sodiu 0,3%.

Petguru logo
Brit Care Cat Snack Superfruits Kitten 100 g
15,99 lei