Brit Care Cat Snack Dental 50 g

Brit Care Cat Snack este o gustare gustoasă de recompensă pentru pisici, cu carne delicioasă de curcan.

0 opinie
Nu este disponibil
4,18 lei
Preț unitar: 80 lei/kg

Aș dori să primesc un e-mail atunci când produsul este din nou disponibil!


Descrierea produsului

Brit Care Cat Snack Dental sunt gustări funcționale pentru dinți și gingii sănătoase, cu busuioc, cimbru, rozmarin și vitamina C.

O gustare suculentă, cu recompensă moale medie pentru pisici, cu carne de curcan.

Fiecare pisică merită o recompensă! La urma urmei, împărtășirea unui răsfăț în fiecare zi întărește și legătura dintre stăpân și animalul de companie! Credeți-mă, este nevoie doar de câteva ori și animalul dvs. de companie va cunoaște zornăitul unei pungi de iută Brit care Dental! Va fi acolo cât ai zice pește și vă va anunța că e timpul să-l recompensați cu toarce și miaună puternic!

Folosiți gustarea Brit Care Dental în fiecare zi și animalul dvs. de companie va avea mai puține probleme cu tartrul, deoarece duritatea sa medie și formula sa luptă împotriva plăcii bacteriene!

Compoziție:

făină de curcan deshidratată (22%), mazăre galbenă, amidon de tapioca, amidon lichid, proteine hidrolizate de pasăre (10%), colagen, ulei de somon (5%), cătină de mare (4%), cimbru (0,5%), rozmarin (0,5%), busuioc (0,5%), busuioc (0,5%), ficat de pui hidrolizat, hexametafosfat de sodiu (2 g/kg).

Constituenți analitici:proteine brute 28%, grăsime 9%, umiditate 17%, cenușă brută 6%, fibre brute 1,5%, calciu 0,6%, fosfor 0,6%, sodiu 0,5%.

Compoziția nutritivă: vitamina C (3a312) 300 mg, taurină (3a370) 2500 mg, zinc (E6) 160 mg

Cu conservanți aprobați de UE: acid citric (E330), acid DL-malic (E296)


Ce spun clienții

0
0 review-uri

Scrie-ți opinia!

Le-ai scos din cutie?

Împărtășește-ți experiențele și părerea ta despre produsele cu comunitatea Petguru! Ajută pe alți stăpâni să ia o decizie!

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Petguru logo
Brit Care Cat Snack Dental 50 g
4,18 lei