Byorigin Joint Flex Dogforce Dogforce întăritor de pori 100 buc.

Byorigin Joint Flex Dogforce este un supliment alimentar de înaltă calitate pentru întărirea cartilajelor pentru câini.

0 opinie
Nu este disponibil
120,85 lei
Preț unitar: -

Aș dori să primesc un e-mail atunci când produsul este din nou disponibil!


Descrierea produsului

Principiul Byorigin Joint Flex Dogforce este o tabletă de protecție a articulațiilor și cartilajelor de înaltă calitate, cu un conținut ridicat de ingrediente active.

Formulația conține Boswellia, midie mediteraneană, extract de alge chlorella și acid hialuronic, care sunt eficiente în prevenirea bolilor articulare și în regenerarea generală a articulațiilor.

Este, de asemenea, o alegere ideală pentru cățeii îmbătrâniți și pentru cățeii în creștere, deoarece ameliorează durerile articulare și susține dezvoltarea fizică adecvată.

Boswellia Serrata, midia mediteraneană, acidul hialuronic, cartilajul de rechin și glucozamina sunt ingrediente speciale care susțin eficient articulațiile și cartilajele cățeilor.

– Boswellia Serrata are proprietăți antiinflamatorii și analgezice, în timp ce midiile mediteraneene sunt bogate în glucozamină glicanică, care este esențială pentru funcționarea optimă a articulațiilor.
– Acidul hialuronic reduce inflamația și hrănește cartilajul, în timp ce cartilajul de rechin conține colagen, condroitină naturală și glucozamină, care susțin eficient cartilajul.
– Glucosamina este cel mai bine încorporată în cartilaj, astfel încât poate crește grosimea cartilajului și retenția de lichid.
– Iar extractul de alge Chlorella este bogat în vitamine, fosfor, potasiu, magneziu, calciu și oligoelemente care susțin sistemul imunitar al animalului și promovează regenerarea celulară.

Sănătatea articulațiilor și a cartilajelor este extrem de importantă în viața câinilor.

Nutriție per tabletă masticabilă:
Extract de boswellia 61 mg; extract de gheara diavolului (Harpagophytum procumbens)61 mg; extract de midie mediteraneană (Mytilus galloprovincialis)123 mg; extract de alge Chlorella (Chlorella pyrenoidosa)30 mg; extract de cartilaj de rechin 20 mg; proteină premix 61 mg; sulfat de glucozamină 123 mg; acid hialuronic 9 mg; celuloză microcristalină, dioxid de siliciu, stearat de magneziu.

Dosare:
10 ttkg/1 comprimat masticabil
(maximum 3 pe zi)

Petguru logo
Byorigin Joint Flex Dogforce Dogforce întăritor de pori 100 buc.
120,85 lei