Purina Dentalife Salată medie Reward Reward 115g

Hrană de recompensă pentru câini de talie medie.

0 opinie
Nu este disponibil
10,68 lei
Preț unitar: 87 lei/kg

Aș dori să primesc un e-mail atunci când produsul este din nou disponibil!


Descrierea produsului

Purina Dentalife Medium Reward Foods este concepută pentru câinii de talie medie, pentru a răspunde nevoilor acestora și pentru a contribui la menținerea unei igiene orale sănătoase.

Dinții din spate sunt cei mai predispuși la acumularea plăcii și a tartrului, așa că aceste recompense divine vor ajuta și la curățarea acestor dinți.

Aceste mușcături au proprietăți excelente de îngrijire a dinților, astfel încât sunt sigure pentru a fi folosite zilnic. Iar mestecaturile zilnice vor ajuta la o curățare dentară mai amănunțită a cățelului dumneavoastră.

Compoziție. Cereale (60% făină de porumb extrudat, 5% făină de grâu), Glicerină, Minerale, Drojdie, Carne și derivate de origine animală ((1,2%*)), Uleiuri și grăsimi.
*4% echivalent carne și derivate animale rehidratate (4% carne de pui).

Substanțe:
Aditivi nutriționali:
UI/kg: Vit A: 8500; Vit D3: 570; Vit E: 60; mg/kg: Iodat de calciu anhidru: (I: 2,2); Sulfat de mangan monohidrat: (Mn: 12,5); Sulfat de zinc monohidrat: (Zn: 280); Selenit de sodiu: (Se: 0,31)Antioxidanți.

Ingrediente analitice:
Conținut de umiditate: 14,5% Cenușă brută: 4,5%, Proteine: 7,0% Fibre brute: 0,7% Conținut de grăsimi: 2,5% Calciu: 1,1%

Petguru logo
Purina Dentalife Salată medie Reward Reward 115g
10,68 lei