Hrană uscată pentru câini Friskies Junior Pui cu adaos de legume și lapte

Hrană uscată completă cu pui și legume pentru căței

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Hrană uscată pentru câini Friskies Junior cu pui, adaos de legume și lapte este o hrană uscată completă pentru căței.

Conține toți nutrienții și mineralele esențiale de care cățelul dumneavoastră are nevoie pentru activitatea zilnică.

Contenutul echilibrat de proteine și fibre este esențial pentru sănătatea și dezvoltarea câinilor. Proteinele sunt unul dintre cei mai importanți nutrienți cu rol în construirea și menținerea mușchilor, a pielii, a blănii și a sistemului imunitar. Cantitatea corectă de proteine și calitatea corectă a proteinelor va ajuta câinii să mențină și să crească mușchii și, de asemenea, îi va ajuta să își mențină greutatea corporală.

Fibrele din legume sunt importante pentru sănătatea sistemului digestiv al câinilor. Funcționarea corectă a sistemului digestiv este esențială pentru cainii să absoarbă substanțele nutritive din alimentele pe care le consumă. Cantitatea și calitatea corectă de fibre ajută la reglarea proceselor digestive, promovează mișcările intestinale sănătoase și un volum și o consistență normală a scaunelor.

Compoziție:
Carne și derivate de origine animală (din care 4% carne de miel), cereale, minerale, legume (morcovi 0,7%, din morcovi deshidratați echivalentul a 6% morcovi), diverse zaharuri.

Aditivi nutriționali:
UI/kg: Vit. A: 1476; Vit. D3: 141;Vit. E : 21; mg/kg: sulfat de fier monohidrat: 30; iodat de calciu anhidru: 0,57; sulfat de cupru pentahidrat: 4,5; sulfat de mangan monohidrat: 3,8; sulfat de zinc monohidrat: 52; selenit de sodiu: 0,03

Constituenți analitici:
Proteine: 25,0%;Grăsimi: 12,0%;Acid gras Omega 6: acid linoleic: 1,6%;Acid gras Omega 3: acid linolenic: 0,13%;Cenușă brută: 7,5%;Fibre brute: 2,5%.

Petguru logo
Hrană uscată pentru câini Friskies Junior Pui cu adaos de legume și lapte
174,90 lei349,80 lei