Pedigree hrană uscată pentru câini Poultry Junior Medium

Hrană uscată completă pentru căței de talie medie cu carne de pasăre

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

În calitate de proprietar grijuliu, probabil că sunteți conștient că prima perioadă din viața cățelului dumneavoastră este crucială pentru o viață de adult sănătoasă și fericită. De aceea, este esențial să vă asigurați că animalul dvs. de companie primește toți nutrienții importanți de care are nevoie la hrănirea zilnică. La urma urmei, o structură osoasă puternică, un sistem imunitar care funcționează corect și o clătinare fericită a cozii depind de introducerea de hrană de înaltă calitate în burtica moale a puiului.

Hrană uscată pentru câini Pedigree Poultry Junior Medium 15 kg este o hrană echilibrată pentru toți cățeii în creștere până la talie medie.

Pedigree Dry Dog Food Poultry Junior Medium 15 kg.

De ce este această hrană premium, cu un preț avantajos, o alegere bună din partea dumneavoastră?

  • Este făcută din pui bogat în proteine ușor digerabile care asigură energia necesară pentru un stil de viață activ și aminoacizii necesari pentru creșterea musculară.
  • Uleurile și grăsimile sunt o sursă excelentă de grăsimi sănătoase care sunt importante pentru menținerea nivelului de energie la câini.
  • În plus, substanțele nutritive din această hrană ajută la menținerea sănătății pielii și a blănii, ceea ce va face ca animalul dvs. de companie să arate bine.

Alimentația pentru câini Pedigree junior este o hrană cu valoare completă, ceea ce înseamnă că are tot ceea ce are nevoie un micuț în creștere.

Dar iată încă o informație importantă: nu conține arome artificiale adăugate și nici ulei de palmier.

Pentru a ajuta la menținerea rezistenței naturale, mâncarea conține antioxidanți și vitamine esențiale care întăresc sistemul imunitar al câinelui dumneavoastră și ajută la protejarea acestuia de diverse boli.

Alimentația conține vitaminele A, D3 și E, care sunt esențiale pentru câinii în creștere pentru a dezvolta oase și mușchi sănătoși și pentru o bună funcționare a sistemului imunitar

De asemenea, crochetele ajută la curățarea dinților, datorită texturii special formulate a crochetelor. Mestecatul joacă, de asemenea, un rol important în prevenirea formării plăcii bacteriene. În plus, această hrană pentru câini juniori este gustoasă și va fi mâncată cu nerăbdare de micii prieteni cu patru picioare.

Pedigree Hrană uscată pentru câini Poultry Junior Medium 15 kg este o alegere bună pentru câinii de talie medie care apreciază o dietă echilibrată și care caută, de asemenea, o modalitate economică de a-și hrăni noul animal de companie. Acest lucru se datorează faptului că Pedigree Junior 15kg are un preț accesibil pe kilogram.

 

Engrediente: Cereale (din care 4% orez), Carne și derivate de origine animală (din care 14% pui), Uleiuri și grăsimi (din care 0,25% ulei de pește, 0,2% ulei de floarea-soarelui), Extracte de proteine vegetale, Derivate de origine vegetală (din care 2,5% pulpă de sfeclă), Minerale

Aditivi/kg: Aditivi nutriționali: Vitamina D3 1877 UI, Vitamina D3 – Vitamina E 300 mg, Vitamina E 300 mg, Iodură de potasiu 2,55 mg, Sulfat de cupru pentahidrat 27 mg, Sulfat de mangan monohidrat 255 mg, Selenit de sodiu 0,12 mg, Sulfat de zinc monohidrat 680 mg

Ingrediente analitice: proteine: 27,3%; grăsimi: 13,9%; materii anorganice: 7,2%; fibre brute: 2,6%; calciu: 1,3%; fosfor: 1,1%

Petguru logo
Pedigree hrană uscată pentru câini Poultry Junior Medium
61,79 lei326,45 lei