Pedigree hrană uscată pentru câini cu vită și legume Mini

Hrană uscată completă cu carne de vită și legume pentru câini adulți de talie mică.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Pedigree Hrană uscată pentru câini cu carne de vită și legume este o hrană completă special formulată pentru câinii adulți de talie mică.

Compoziția produsului este atent formulată și include o selecție de cereale, carne și derivate de origine animală de înaltă calitate, precum și derivate vegetale și legume.

Vitele și morcovii din produs ajută la întărirea mușchilor și a sistemului imunitar al câinelui dumneavoastră, în timp ce mazărea verde este o sursă de nutrienți importanți pentru o dietă echilibrată. Ingredientele includ, de asemenea, pulpă de morcov uscat pentru a ajuta la menținerea unei digestii sănătoasă și a sănătății intestinelor.

Vitamina A din produs joacă un rol important în sănătatea vederii, a pielii și a blănii câinelui dumneavoastră, vitamina D este importantă pentru dezvoltarea oaselor și a dinților sănătoși și ajută la absorbția calciului, iar vitamina C are efecte importante de antioxidant și de stimulare a sistemului imunitar.

Hrană uscată pentru câini Pedigree cu carne de vită și legume este o hrană gustoasă și hrănitoare care îi va oferi micului dumneavoastră animal de companie nutrienții și energia potrivită pentru a trăi o viață sănătoasă și fericită.

Ingrediente: Cereale asortate, Carne și derivați de origine animală (din care 4% carne de vită în bobul maro), Uleiuri și grăsimi (din care 0,5% ulei de floarea-soarelui), Derivați de origine vegetală (din care 2% pulpă de sfeclă uscată), Minerale (1,

Substanțe/kg: Antioxidanți/coloranți

Aditivi cu valoare nutritivă: Vitamina A: 11561 UI; Vitamina B1: 9,3 mg, Vitamina B2: 12,7 mg, Vitamina D3: 1275 UI, Vitamina E: 120 mg, Sulfat de cupru pentahidrat: 17,9 mg, Sulfat de mangan tetrahidrat: 129 mg, Iodură de potasiu: 1,5 mg, Selenit de sodiu: 0,06 mg, Sulfat de zinc monohidrat: 367 mg

Petguru logo
Pedigree hrană uscată pentru câini cu vită și legume Mini
46,64 lei326,45 lei