Prevital litieră pisică pisică iepure ficat

Principală așternut pentru pisici adulte cu iepure și ficat.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Prevital Litter pentru pisici cu ficat de iepure este o hrană delicioasă pentru pisici adulte cu ficat și carne de iepure.

Gama Prevital își propune să ofere hrană pentru pisici de calitate fără compromisuri la un preț rezonabil. Principalul obiectiv al producătorului a fost acela de a contribui la alimentația sănătoasă a pisicilor, de a le susține viața activă și de a le asigura bunăstarea.

Compoziția hranei respectă principii care asigură că pisicuțele primesc toți nutrienții de care au nevoie. Vitamina D3, vitamina E, vitamina A, inulina, biotina, zincul și taurina sunt toate prezente în hrană, contribuind la sănătatea dinților, oaselor, sistemului imunitar, vederii, digestiei, pielii, blănii și inimii.

De ce este o alegere excelentă?

  • Lepurele este ușor de digerat și are un conținut scăzut de grăsimi. Carnea de iepure nu acumulează substanțe nocive și este bogată în acizi grași Omega 3 și Omega 6.

  • Inulina este responsabilă pentru menținerea unei digestii sănătoase.

Compoziție: carne și derivați de origine animală (5% iepure și 5% ficat), derivați vegetali (inulină 0,4%), minerale.

Recomandare de hrănire: Necesarul zilnic pentru o pisică de talie medie este de maximum 400 g, împărțit în 2 mese pe zi. Serviți animalului dumneavoastră de companie la temperatura camerei! Plicul deschis trebuie păstrat în frigider și consumat în termen de 2 zile.

Petguru logo
Prevital litieră pisică pisică iepure ficat
3,74 lei72,74 lei