Prevital așternut pentru pisici carne de vită și mânzat

Prevital pisică de pat în aromă de carne de vită și vițel.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Hrana pentru pisici Prevital Litter cu aromă de carne de vită și vițel este o hrană pentru pisici adulte.

Gama Prevital își propune să ofere hrană pentru pisici de calitate fără compromisuri la un preț rezonabil. Principalul obiectiv al producătorului a fost acela de a contribui la alimentația sănătoasă a pisicilor, de a le susține viața activă și de a le asigura bunăstarea.

Compoziția hranei respectă principii care asigură că pisicuțele primesc toți nutrienții de care au nevoie. Vitamina D3, vitamina E, vitamina A, inulina, biotina, zincul și taurina sunt toate prezente în hrană, contribuind la sănătatea dinților, oaselor, sistemului imunitar, vederii, digestiei, pielii, blănii și inimii.

De ce este o alegere excelentă?

  • Carnele de vită sunt o carne musculară foarte utilizabilă, care conține aminoacizi esențiali, vitaminele B, zinc și fier. Contribuie la performanța fizică, mentală și spirituală, la dezvoltarea și buna funcționare a sistemului imunitar.
  • Carnele de vițel sunt o carne slabă, bogată în proteine de înaltă calitate. Este foarte digerabilă și cu un conținut scăzut de grăsimi.

Compoziție: carne și derivați de origine animală (5% carne de vită, 5% carne de vițel), pește și derivați de pește, derivați vegetali (inulină 0,4%), minerale.

Aditivi furajeri/kg: Vitamina D3 250 UI, pentru dinți și oase puternice. Vitamina E 100 MG, pentru un sistem imunitar puternic. Zinc 26 MG, Mangan 2,5 MG, Taurină 450 MG pentru o inimă puternică, Biotină 100ΜG , pentru o piele sănătoasă și o blană strălucitoare. Copru 1 MG, Iod 0,4 MG

Ingrediente analitice: Grasă umedă: 82%, proteină brută: 9%, grăsime: 4,5%, cenușă brută: 2,5%, fibre brute: 0,5%.

Recomandare de hrănire: Necesarul zilnic pentru o pisică de talie medie este de maximum 400 g, împărțit în 2 mese pe zi. Serviți animalul dumneavoastră de companie la temperatura camerei! Plicul deschis trebuie păstrat în frigider și consumat în termen de 2 zile.

Petguru logo
Prevital așternut pentru pisici carne de vită și mânzat
3,74 lei72,74 lei