Prevital litieră pentru pisici somon-pește de mare

Prevital pentru pisici în aromă de somon și păstrăv.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Litiera Prevital Cat Salmon-Trout Litter este o litieră pentru pisici care iubesc gustul de pește, cu somon și păstrăv.

O hrană umedă completă cu somon și păstrăv din gama PreVital, special formulată pentru pisicile adulte. Gama PreVital este concepută de producător pentru proprietarul de pisici dedicat, pentru a oferi hrană de calitate la un preț accesibil. Scopul principal al producătorului a fost de a contribui la alimentația sănătoasă a pisicuțelor, pentru a le ajuta să ducă o viață activă și pentru a le asigura bunăstarea.

De ce hrana pentru pisici Prevital Litter Cat Salmon Trout este o alegere excelentă?

  • Salmon conține proteine foarte digerabile. Este bogată în acizi grași omega-3 (EPA, DHA) care au efecte antiinflamatorii și ajută la stimularea funcției cerebrale. De asemenea, aceștia ajută la menținerea sănătății pielii și a blănii.
  • Trout este bogat în proteine, acizi grași esențiali A, B12 și vitamina D.
  • Printre pisicuțele mai pretențioase vor accepta cu plăcere și această hrană.

Compoziție: carne și derivați de origine animală 55%, pește și derivați de pește (5% somon, 5% păstrăv), derivați de origine vegetală (inulină 0,4%), minerale.

Compoziție analitică: Conținut de umiditate 82%, proteine brute 9,5%, grăsimi 4,5%, cenușă brută 2,5%, fibre brute 0,2%

Aditivi nutriționali/kg: Vitamina D3 250 UI, pentru dinți și oase puternice, Vitamina E 100 MG, pentru un sistem imunitar puternic. Zinc (sulfat de zinc, monohidrat) 26 MG, Mangan (Oxid de mangan) 2,5 MG, Taurină 450 MG, pentru o inimă puternică, Biotină 100 MG, pentru o piele sănătoasă și o blană strălucitoare, Copru (sub formă de sulfat de cupru, pentahidrat) 1 MG, Iod (sub formă de iodură de potasiu, anhidridă) 0,4 MG

Aportul recomandat: Necesarul zilnic pentru o pisică de talie medie este de până la 400 g, împărțit în 2 mese pe zi. Serviți animalul dumneavoastră de companie la temperatura camerei! Punga deschisă trebuie depozitată în frigider și consumată în termen de 2 zile.

Stați în frigider timp de până la 2 ore.

Petguru logo
Prevital litieră pentru pisici somon-pește de mare
3,74 lei72,74 lei